Geen resultaten resultaat: resultaten:

Dior Fahrenheit viert zijn 30ste verjaardag in 2018 en is niet voor niets een van de meest populaire mannengeuren. Maurice Roger en Jean-Louis Sieuzac werken samen om een geur te creëren die, met lavendel, viooltje en vanille, zowel delicate bloemige akkoorden als taart, kruidige noten zoals leer en patchoeli combineert.

Het resultaat van deze samenwerking is een tijdloos parfum dat 30 jaar geleden net zo fascinerend was als nu.

Dior Fahrenheit kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dior Fahrenheit: De revolutionaire geur van viooltjes en leder

Dior Fahrenheit is een houtachtige, kruidige geur, die taart en aardse nuances combineert met delicate bloemeninvloeden. Het boeket opent met verfrissende noten van Siciliaanse mandarijn, citroen en bergamot. In het hart ontvouwen zich verschillende bloemakkoorden van exotische jasmijn, kruidnagel, lelie van de vallei en kamperfoelie. Notenmuskaat en ook ceder geven een mannelijke invloed, terwijl violette bladeren een ietwat metaalachtige, industriële geur uitstralen.

Het intense en aromatische karakter van deze geur voor mannen is te danken aan de rijke basisnoten. Leder, patchoeli, amber, tonkaboon, vetiver en muskus zorgen samen voor een karakteristieke geur. Dior Fahrenheit werd in 1988 geïntroduceerd. Tot op de dag van vandaag heeft het niets aan actualiteit en populariteit ingeboet. Het is een klassieke mannengeur die frisse citrusnoten, mooie bloemige noten, kruidige houtsoorten en een warme muskusgeur combineert tot een uniek parfum.

De oorspronkelijke compositie is vrij zwaar en intens, maar ook zeer langdurig. Dit maakt het ook ideaal als geurstof voor de avond. Het wordt aangevuld met andere verzorgingsproducten zoals Aftershave Balsam of versere varianten zoals Eau de Toilettes en Keulen, die gemakkelijker te dragen zijn. De klassieker met zijn onmiskenbare geur wordt aangevuld met andere Fahrenheit variaties met verschillende gradaties of nieuwe thema's zoals de zomer. Dior heeft voor elke gelegenheid de juiste geur gecreëerd.

Kopnoten:
Siciliaanse Mandarin
Bergamot van Calabrië
Citroen
Hartnoten:
Anjer
Ceder
Sandelhout
Jasmijn
Viooltjesblad
Muskaatnoot
Lelietje-van-dalen
Kamperfoelie
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
Vetiver
leder
Tonkaboon
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Fahrenheit met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Ciast1987 van 20. november 2014
Zeer fijne geur

De geur is echt helemaal top! Hij is lekker pittig en ook lang aanhoudend. Zonder Fahrenheit kan ik niet meer. De geur heeft iets van vrijheid. Beveel ik graag verder aan.

Commentaar Cang1965 van 16. november 2014
Ik ben dol op deze geur

Wat een heerlijke geur. Ik zou bijna zeggen dat dee geur verslavend is. Voor mij in ieder geval wel. gelukkig een gezonde verslaving!

Commentaar Ouragess van 25. september 2014
Dior Fahrenheit aft

Een heerlijke aftershave! Ik ben al jaren gebruiker van Fahrenheit en heb een paar weken geleden ook de after shave aangeschaft. Ben er erg tevreden mee!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 377
toepassen
vandaag tot-20%1