Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Miss Dior Blooming Bouquet

De geur +

Dior Miss Dior Blooming Bouquet: A Flowery Worl

Dior Miss Dior Blooming Bouquet heeft een lange weg afgelegd. De originele geur verovert in 2012 de markt met een frisse compositie van citrus, rozen, muskus en patchouli. Twee jaar later wordt het vrouwenparfum herzien en wordt het oorspronkelijke DNA helderder geïnterpreteerd.

In 2023 verschijnt de nieuwste versie van de klassieke bloemengeur, die trouw blijft aan zijn oorsprong. In de topnoot smelten zoete erwt en bergamot samen. De hartnoot slaat op de maat van damastroos en pioenroos, die ook al de 2014-versie van Dior Miss Dior Blooming Bouquet zijn glans gaven. De basis wordt opnieuw gedomineerd door krachtige, frisse witte muskus. De duur en de geur zijn aangenaam gematigd voor een frisse bloemengeur.

De vrolijke luchtigheid van een zwoele zomerdag klinkt door in Blooming Bouquet. De geur straalt de passie uit voor lange wandelingen in een wapperende zomerjurk door bloeiende weiden en voor de eerste warme regen in de lente.

De flacon van Dior Miss Dior Blooming Bouquet benadrukt de essentie van de geur met zijn kristalheldere stijl. Het hoekige glazen lichaam onthult de roze vloeistof binnenin. De klassiek vrouwelijke kleur van het parfum is emblematisch voor de zee van bloemen die zich geurig in de flacon bevinden. De zilveren verstuiver wordt veilig afgesloten door een transparante beschermkap. De voorzijde is versierd met een rechthoekig reliëf waarop het etiket is bevestigd. De naam van Dior Miss Dior Blooming Bouquet is te lezen in sierlijke zwarte letters. De blikvanger van de fles en tegelijkertijd het handelsmerk ervan is de uitgebreide jacquardstrik die de hals van de fles bekroont. Het moet doen denken aan een vers boeket bloemen. In de vorige versies was het zilverkleurig en van massief materiaal, maar nu is het afkomstig van het beroemde Maison Fure, een gerenommeerde lintenmakerij in Frankrijk, en is het verweven met zilverkleurige lurexdraden. De fles is een kundige mix van nostalgische haute couture chic en moderne savoir-faire.

François Demachy staat sinds 2006 aan het roer van de parfumerie op Dior. Hij heeft geuren van de eeuw gecreëerd zoals Dior Sauvage, Dior Homme, Dior Fahrenheit, Dior Midnight Poison en Miss Dior. Hij creëerde parfums voor Acqua di Parma, Fendi, Givenchy en Kenzo. De Dior Miss Dior Blooming Bouquet is zijn laatste coup. De Fransman is geboren in Cannes, maar groeide op in de parfumhoofdstad Grasse, waar zijn vader een apotheek runt. Demachy beschrijft zichzelf als iemand die gevoelens interpreteert. Zijn geuren zijn niet bedoeld om voor te schrijven hoe bijvoorbeeld de liefde ruikt, maar om zijn ideeën en interpretaties weer te geven. Hij neemt de tijd voor zijn creaties: drie totaal verschillende composities vormen het begin van elk van zijn geuren, zodat er ruimte is voor discussie voordat een richting wordt gekozen. Demachy werd onlangs vervangen door Francis Kurkdjian als hoofdparfumeur op Dior. Hij blijft werken voor het modehuis.

Sinds haar eerste verschijning in 2012 is de Israëlisch-Amerikaanse actrice Natalie Portman het gezicht van het Dior Miss Dior Blooming Bouquet. In de laatste promotieclip staren Portmans reebruine ogen dromerig in de camera terwijl ze in haar roze zomerjurk over een bloemenweide wandelt. Haar losse haar wappert rond haar gezicht, evenals een sjaal met bloemenprint die ze door de wind uit haar hand laat trekken. Ze drukt liefdevol een boeket wilde bloemen tegen zich aan; haar roze opgemaakte lippen passen bij de tint van de bloemen en het parfum. Portman slaagt er opnieuw in de luchtige geest van het parfum uit te drukken in een korte clip.

Kopnoten:
Siciliaanse-mandarijnessence
Hartnoten:
abrikozenschil
Pinksterroos
Perzik
roosessence
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2014
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 382
toepassen