Geen resultaten resultaat: resultaten:

Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea

De geur +

De geuren van een Italiaanse zomer

Een fruitig-zoete zweem van de zomer - met Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea een vakantiestemming. De harmonieuze mix van geuren maakt het parfum tot een intense geurbeleving zonder zijn zomerse lichtheid te verliezen.

De bovenste noot maakt Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea al dat je meer wilt. Zoete peer en betoverende bergamot ontwikkelen samen een vrouwelijk en jeugdig aroma. In de hartnoot komt de bloemengeur van jasmijn in het spel. Samen met de oranjebloesems verschijnt het beeld van zonnige dagen in bloeiende mediterrane weiden in het oog van de geest. Het wordt gecompleteerd Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea door een kruidige houtachtige basisnoot, die de geur een interessante warmte geeft. Ambergris, tonkaboon en muskus dienen dit doel.

Duidelijk geïnspireerd door het eiland Panarea, dat ook zijn naam aan de geur geeft, belichaamt Dolce & Gabbana dit parfum de mooiste en meest romantische eigenschappen van Sicilië. Het landschap, de fauna en de levenswijze van deze Italiaanse regio komen tot leven op uw huid. Dit maakt het parfum ideaal om een klein vakantiehuisje mee te nemen of om ontspannen dagen op het strand door te brengen. Geschikt voor dagelijks gebruik, harmonieus en opwindend - Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea dit is de geur voor de zomer!

Kopnoten:
Bergamot
Peer
Hartnoten:
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Ambra
Tonkaboon
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten