Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Joop! Damenparfum

Joop! Damenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Een Joop parfum voor dames: Lief, bloemig en ongehoord sexy...

De magie van geuren heeft de mensheid altijd gefascineerd. De dames van elk tijdperk lieten geen middel onbeproefd om de lusten van de wereld van de man op te wekken met de een of andere kleine geur en deze vervolgens vakkundig te sturen voor hun doel. Tegenwoordig is dit natuurlijk niet meer het geval, maar vrouwen proberen nog steeds het ene of het andere beeld te creëren met behulp van een parfum. Herb en nogal houtachtig voor de zakelijke bijeenkomst, om succes te kunnen boeken. Bloemig, teder en mooi in uw vrije tijd, waar u alle verantwoordelijkheid kunt nemen en de dag zonder zorgen kunt doorbrengen. Of liever de verleidelijke, provocerende geur voor de avond die verlangen en passie opwekt?

Een Joop! geur voor vrouwen biedt een breed scala aan geuren waarmee elke dame zich bij elke gelegenheid kan identificeren. Romantisch, gepassioneerd of succesvol - een Joop! parfum voor vrouwen is een sensuele perceptie met intense geuren voor glamoureuze momenten.

Als u een Joop parfum voor dames wilt kopen, kunt u kiezen uit verschillende geuren. Le Bain is waarschijnlijk het bekendste parfum, omdat het sinds 1988 op de markt verkrijgbaar is en de neus verstrikt in een bloemige, zoete geur. De geurcomponenten die vrouwen al bijna 30 jaar inspireren zijn: - Magnolia - Turkse rozen - Lychees - Sandelhout - Ambergris, Vanille en Tonka.

Evenzo bloemig-orientaal, maar minder intens en eerder met een wilde romantische lichtheid is de geur Miss Wild. In dit Joop parfum voor dames ontmoet het fatsoenlijke meisje uit een goed huis de mysterieuze vreemdeling, de Bad Boy van de straat. Onstopbaar verliefd, vrezen ze noch conventies noch tegenspoed, wetende dat ze voor elkaar bestemd zijn. Vanille, sinaasappels, amber, rum en een snufje gemalen peper voor een spannend ander contrast met de eigenlijk nogal fragiele en verrukkelijk schattige geur maken Miss Wild.

Giet Femme, de Joop! geur voor vrouwen in een gele fles, is ook oosters. Het is een eerbetoon aan de mysterieuze vrouwelijkheid en sex-appeal van vrouwen die precies weten wat ze willen en hoe ze er aan moeten komen. De geur van sinaasappels en amber, neroli en bergamot, maar ook sandelhout en patchoeli kunnen hier opnieuw worden gevonden om de geur een exotisch en sensueel karakter te geven.

Thrill Woman, de helft van het parfumduo voor mannen en vrouwen uit het Joop parfumassortiment voor vrouwen, is verleidelijk en vrouwelijk sexy. Met de geur van lelies en perziken, maar ook hier weer de beproefde Tonka en de zoete vanille en de zoete vanille en het sandelhout creëert Joop graag een spannende geur rondom verleiding en sensualiteit, maar ook met een onbezorgde lichtheid die bloemig en fruitig is en getuigt van onschuld en jonge charme. De geurcreatie verenigt het eeuwige spel van jonge, wilde liefde, die noch de dood, noch de duivel vreest en geen gedachte aan morgen verspilt.

Om de geuren rond de mysterieuze, oosters-exotische verleidster te vervolledigen, werd de productlijn in 1996 aangevuld met de populaire All about Eve, een andere Joop parfum voor vrouwen. Gebaseerd op de gelijknamige tragikomedie uit de jaren vijftig, wordt het parfum omgeven door een aura van diva-achtige glamour. Een vrouw die weet wat ze wil en kan en niet bang is om haar vrouwelijke wapens te gebruiken. Alles over Eva - de Joop-vrouwengeur van de Joop ruikt naar het paradijs, met een sterke noot van appelbloesem en een zee van bloemen in een zomertuin. De vrouwengeur wordt aangevuld met een vleugje jasmijn en vanille.

Verleiding, kracht en verkwikkende levendigheid kenmerken het parfum. Ideaal om de drager speelsheid, maar ook zelfvertrouwen te geven. Joop vrouwenparfums worden gekenmerkt door de volgende karakteristieke componenten en boeketten:

- min of meer intense oriëntaalse noten - vanille en amber geven de geuren een onvergelijkbare zoetheid - citrusvruchten zoals sinaasappel, mandarijn, appel of bergamot geven de composities een fruitige lichtheid - pure bloemenweide - een zomerse tuin ruikt niet minder intens dan het Joop parfum voor vrouwen - eenvoudige flacons met stijl en klasse.

Deze eenvoudige flacons getuigen van een zelfbewuste understatement. Elke Joop-geur voor vrouwen krijgt een flesje in één kleur, een warme okerkleur, een spannende fuchsia of een speelse roze - zodat je de geuren online of in de winkel kunt kopen en dan verbaasd bent hoeveel variatie er in zo'n klein glazen potje kan zitten. Alles bij Eva is zelfs volledig kleurloos, de gereduceerde fles is transparant, alleen de gouden dop laat je raden welke edele en verfijnde geurcompositie het bevat.

Sinds Wolfgang Joop zijn aandelen in Joop GmbH in 2001 verkocht heeft, is hij niet langer betrokken bij het creatieproces van nieuwe parfums Joop! die onder zijn eigen naam op de markt worden gebracht. Wolfgang Joop brengt nu zijn eigen creaties op de markt, waarbij de meester zelf betrokken is en waarvan hij zelf zegt dat het "iets heel persoonlijks" is, onder de naam "Wolfgang Joop".

Volgens deskundigen in de mode-industrie wordt het label belast door de verwarring rond de naam. Wolfgang Joop's oorspronkelijk opgerichte bedrijf Joop! behoort niet langer aan hem toe, maar verkoopt nog steeds onder zijn naam. De Holy Fashion Group staat achter de merknaamJoop! . Maar Joop zelf heeft niets te maken met de producten. De parfums van het merk Joop! zijn het werk van de Lancaster Group, die de parfums altijd heeft ontworpen, in eerste instantie in samenwerking met Joop, die zelf parfums distribueert onder zijn volledige naam, hoewel niet zo veel, maar het is nog steeds belangrijk om te weten welke naam of label op de fles staat. Haar dochteronderneming Jette is actief in hetzelfde segment en verdeelt haar producten onder de naam "Jette Joop".

Al deze subtiliteiten achter de verschillende namen en eigenaren doen niets af aan de aanwezigheid van alle Joop-parfums voor dames. Een Joop parfum voor dames is er gewoon een onderdeel van. Als je veel waarde hecht aan heerlijke geuren, kun je er Joop! niet omheen, je kunt de parfums immers online kopen tegen een goede prijs. Joop is een kwaliteitsmerk en de parfums zijn een getuigenis van smaak en hoogwaardige ingrediënten, elk met zijn eigen unieke geurcreatie, want elke Joop parfum voor vrouwen is uniek en creëert een bepaald beeld, een verhaal over de drager. Het beste is om alle vrouwengeuren Joop! te bezitten, zodat u uw volledige potentieel kunt benutten en voor elke gelegenheid de juiste geur hebt.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Joop! Damenparfum met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar Mank1990 van 20. oktober 2014
Joop is Joop!

Ik vind producten van Joop! iedere keer weer top. Het samenspel van douchebad en parfum is gewoon heerlijk. Geurt op mijn huid nog veel intenser.

Commentaar Uposyleas van 14. september 2014
Deze geur laat niets te wensen over

Een mooie, vruchtige exotische geur voor alle gelegenheden. Dit parfum werkt verleidelijk en is betoverend. Het is een luchtige geur.

Commentaar Thalitter van 31. augustus 2014
Joop Thrill Woman eau de parfum

Het parfum bevalt me erg goed. Het is mijn zijn bloemige vruchtje geur erg discreet. Ik beveel het iedereen aan die houdt van een licht parfum voor overdag. Ook het design van de fles is prima.

vandaag tot-67%1