Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Black XS

De geur +

Paco Rabanne Black XS, de Rockstar-reeks van parfums

With Paco Rabanne Black XS de Spaanse modeontwerper presenteert voor haar en hem een schommelend parfum van een zeer bijzondere soort. Paco Rabanne begrijpt hoe je de tegenstellingen harmonieus met elkaar kunt verenigen in zijn geuren Black XS for Him and Black XS for Her en opent wonderbaarlijk aantrekkelijke parfumcomposities in genre van rockmuziekgenre.

De mannengeur Paco Rabanne Black XS Black XS for Hem bezit een houtachtig, oriental karakter, dat de lust voor het leven vers en compromisloos vastlegt terwijl het nog steeds een mannelijk, sensuele charme uitstraalt. Een contrastrijke, maar harmonieus harmonieus samengestelde geurcreatie. De topnoot opent fris en stimulerend met de natuurlijke aroma's van Calamondino sinaasappel (Calamansi) en Calabrische citroen, die samenvallen met de ruwe kruiden cinnamon, kardemom en Tolubalsam en de zachte zachtheid en zoetheid van pralines in de sensueel masculine hartnoot.

In de grondnoot ontvouwen zwarte ambergeel, patchouli en woody noten aangenaam warme geuren met een vleugje mysterie. Black XS for Him is een gepassioneerd, schommelend parfum dat de charme van sexy mannen met een ruwe huid en sensueel zachte kern onderstreept en mannelijke energie uitstraalt.

Kopnoten:
Citroen
Salie
Hartnoten:
Kaneel
Tolubalsam
Praline
Kardemom
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
Rozenhout
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2005

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-37%1