Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Fame

De geur +

Paco Rabanne Fame - een luxueuze geur voor de moderne vrou

Paco Rabanne Fame komt uit 2022 en is opgedragen aan alle vrouwen die hun vrouwelijke onafhankelijkheid vieren. De geur begint vrouwelijk fris met fruitige mango en frisse bergamot. In de hartnoot wordt vrouwelijkheid gesymboliseerd door jasmijn, die echter een onverwachte noot krijgt door wierook. De rokerige geuren van de hars geven de jasmijn een donkere en ietwat edgy kant. Vrouwelijkheid wordt hier niet voorgesteld als teer en lieflijk, maar sterk en verrassend. In de basisnoot zorgen vanille en sandelhout samen voor een romige, houtachtige geur die de geur harmonieus afsluit. Over het algemeen is het parfum meer gericht op jongere vrouwen of degenen die jong van hart zijn.

De geurenreeks Paco Rabanne Fame omvat Eau de Parfum Spray, die in bepaalde formaten ook navulbaar is, Body Lotion en Deodorant Spray. Degenen die van parfum houden met een matige sillage en duurzaamheid kunnen deze methode gebruiken om de luxueuze geur op het hele lichaam aan te brengen.

De fles Paco Rabanne Fame is nauwelijks als zodanig te herkennen. Het doet eerder denken aan een klein figuurtje. Een vrouw met enkellaarsjes, een jurk met lovertjes en zonnebril, armbanden en oorbellen. Afhankelijk van de grootte van de fles is zij gemaakt van doorzichtig glas of glanzend goud en zilver. De spuitkop en de dop zijn altijd goud, de zonnebril altijd zwart. Fame roem, wordt hier figuurlijk voorgesteld als een versierde en stralende vrouwelijke ster. In die zin is de geur ook een glanzende blikvanger, in de olfactorische zin.

Paco Rabanne Fame is het resultaat van een samenwerking tussen Dora Baghriche-Arnaud, Marie Salamagne, Alberto Morillas en Fabrice Pellegrin. Alle kunstenaars slaagden er meerdere malen in populaire geuren te creëren.

Dora Baghriche-Arnaud is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor Mon Paris van Yves Saint Laurent, dat ook tot stand is gekomen in een samenwerking tussen verschillende parfumeurs. Een bekend parfum van Marie Salamagne is Aqua Allegoria Mandarine Basilic van Guerlain.

Ook mannen doen niet onder met geuren als Flower van Kenzo (Morillas) of Womanity van Mugler (Pellegrin). Geen wonder dat Paco Rabanne samenwerkt met beroemde parfumeurs voor een parfum met de naam Fame.

De Amerikaanse actrice Elle Fanning (van "Maleficient" en "The Great" faam) is een getuigenis voor Paco Rabanne Fame. In het promotiefilmpje zien we haar in pastelkleurig licht in een negligé op een bed. Ze ziet er onschuldig verleidelijk uit, teer. Plotseling komt de stralende fles van Fame in beeld, overweldigd door een zee van bloemen. Na de tere kleuren, lijken de kleurrijke bloemen een schok. Het parfum speelt ook met het stereotype beeld van de vrouw.

Kopnoten:
Bergamot
Mango
Hartnoten:
Jasmijn
Wierook
Basisnoten:
vanille
Sandelhout
Parfumeur:
Dora Baghriche-Arnaud, Marie Salamagne, Alberto Morillas, Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-23%1