Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-40%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Invictus kan worden omschreven als "de geur van overwinning". In 2013 slaagde Paco Rabanne erin om met Invictus een eigentijdse versie van mannelijkheid op de parfummarkt te brengen.

Een sensuele, frisse explosie van kracht en innerlijke kracht.

Paco Rabanne Invictus goedkoop kopen

De geur +

Paco Rabanne Invictus, een genieslag in de vorm van een trofee

Zijn parfums zijn niet alleen beroemd om hun kenmerkende geurcreaties, maar ook om hun onmiskenbare flacons. De meeste van hen zijn cultusobjecten die niet voor het beoogde doel worden gebruikt, zoals de legendarische 1 miljoen goudstaaf.

Met Invictus - het ongekookte - leidt Paco Rabanne ons in de wereld van de oude goden. De held heeft zijn overwinningen al gewonnen, hij is de beste. Een icoon voor elke man en een droom voor elke vrouw. Dus Paco Rabanne heb ik Invictus een absoluut uniek parfum gecreëerd dat verslavend is.

De hartnoot hiervan Invictus wordt gekenmerkt door een vleugje laurier en sensuele jasmijn. Het onweerstaanbare effect wordt echter bereikt door de houtachtige amberakkoorden die de basisnoot domineren.

Erotische geuren van guaiac hout, eikenmos, patchoeli en warme amber vormen de ongelooflijk verleidelijke geurcocktail van Paco Rabanne Invictus . Een parfum "tussen zweepslagen frisheid en dierlijke sensualiteit", verklaart Véronique Nyberg, de parfumeur van de geur.

Kopnoten:
Grapefruit
maritieme geuren
Hartnoten:
laurierblad
Jasmijn
Basisnoten:
Guajakhout
Eikenmos
Patchoeli
Ambra
Parfumeur:
Véronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Paco Rabanne Invictus met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar van Woust1998
heerlijke geur

Ik ben een grote fan van Invictus, klasse geur. Verfrissend, verkwikkend en bekorend. Sommigen vinden deze geur meer iets voor opa's maar daar hoor ik zeker niet bij

Commentaar van Respense
Mijn absolute highlight

Ik heb mijn favoriet gevonden! De spray is een heerlijke aanvulling. Een geur die zeer geliefd is bij het vrouwelijke geslacht. Goede investering dus... ;-)

Commentaar van Morects
waanzinnig

Deze geur moet iedereen hebben. De douchegel is de perfecte combinatie bij de geur. Zelden zo'n lekkere geur geroken. Top!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Paco Rabanne Invictus in vergelijking met de SRP