Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne Invictus, een genieslag in de vorm van een trofee

Zijn parfums zijn niet alleen beroemd om hun kenmerkende geurcreaties, maar ook om hun onmiskenbare flacons. De meeste van hen zijn cultusobjecten die niet voor het beoogde doel worden gebruikt, zoals de legendarische 1 miljoen goudstaaf.
Met Invictus - het ongekookte - leidt Paco Rabanne ons in de wereld van de oude goden. De held heeft zijn overwinningen al gewonnen, hij is de beste. Een icoon voor elke man en een droom voor elke vrouw. Dus Paco Rabanne heb ik Invictus een absoluut uniek parfum gecreëerd dat verslavend is.
De hartnoot hiervan Invictus wordt gekenmerkt door een vleugje laurier en sensuele jasmijn. Het onweerstaanbare effect wordt echter bereikt door de houtachtige amberakkoorden die de basisnoot domineren.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Erotische geuren van guaiac hout, eikenmos, patchoeli en warme amber vormen de ongelooflijk verleidelijke geurcocktail van Paco Rabanne Invictus . Een parfum "tussen zweepslagen frisheid en dierlijke sensualiteit", verklaart Véronique Nyberg, de parfumeur van de geur.
alle klanten beoordelen positieve
Paco Rabanne Invictus
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen

Commentaar van
heerlijke geur
Ik ben een grote fan van Invictus, klasse geur. Verfrissend, verkwikkend en bekorend. Sommigen vinden deze geur meer iets voor opa's maar daar hoor ik zeker niet bij
Commentaar van
Mijn absolute highlight
Ik heb mijn favoriet gevonden! De spray is een heerlijke aanvulling. Een geur die zeer geliefd is bij het vrouwelijke geslacht. Goede investering dus... ;-)
Commentaar van
waanzinnig
Deze geur moet iedereen hebben. De douchegel is de perfecte combinatie bij de geur. Zelden zo'n lekkere geur geroken. Top!

Parfumeur Véronique Nyberg heeft zichzelf overtroffen met deze geur

Paco Rabanne Invictus is gemaakt door de Franse parfumeur Véronique Nyberg. Nyberg laat zich inspireren door de natuur en de kunst, maar er wordt ook rekening gehouden met wetenschappelijke bevindingen. Haar enthousiasme voor planten erfde ze van haar grootmoeder. Met haar artistiek talent en een doctoraat in de chemie creëerde ze bekende en beroemde geuren als 4711 Wunderwasser, Porsche Design Titan, Laura Biagiotti Roma Passione Uomo en talloze geuren voor het Berlijnse bedrijf J.F. Schwarzlose Berlin.
Voor Invictus van Paco Rabanne bracht ze de drie bekende, wereldberoemde "neuzen" Oliver Polge, Anne Flipo en Dominique Ropion aan boord. Na tweeënhalf jaar onderzoek en teamwerk ontstond het unieke, opwindende parfum Invictus. De topnoot opent fris en levendig met citrusnoten en aquatische akkoorden. De hartnoot van Paco Rabanne Invictus wordt gekenmerkt door een vleugje laurier en sensuele jasmijn. Het onweerstaanbare effect wordt echter bereikt door de houtachtige amberkleurige akkoorden die de warme basis domineren.

Cédric Ragot creëerde een onmiskenbaar cultobject met de Invictus-fles

De fles Paco Rabanne hiervoor Invictus is, zoals zo vaak het geval isPaco Rabanne , onmiskenbaar en heel bijzonder. Frans ontwerper Cédric Ragot. Ragot is thuis op alle gebieden van design, van massaproductie tot individuele objecten. Hij werkte al voor Cappellini, Swarovski, Rosenthal en Krups. Het was hem meteen duidelijk dat de fles de vorm van een trofee moet hebben. Zo is er Paco Rabanne weer een heel bijzondere fles gemaakt, die zeker een verzamelobject zal worden.
In de vorm van een zilveren trofee presenteert dit buitengewone parfum zich heroïsch. Puur en nobel met een krachtig schrift dat eruit ziet alsof het in de beker van het oude Rome is gegooid. De Invictus belettering, versierd met de vleugels van de overwinning, getuigt van kracht en glorie.

Slechts één doel: winnen - met deze slogan wint Paco Rabanne Invictus

De geurreclamecampagne van Paco Rabanne Invictus wordt ingeleid door de Australische rugbyspeler Nick Youngquest. Het belichaamt perfect de waarden die het parfum moet overbrengen. Geen steriele persoonlijkheid, maar een man met ruwe randen. Een winnaar met een indrukwekkend lichaam.
Het gezicht van de Invictus commercial is de Australische rugbyspeler Nick Youngquest
De Franse regisseur Alexandre Courtès koos voor Paco Rabanne Invictus een arena die doet denken aan de stadions uit de oudheid. "De ongeslagenen vieren feest. De muziek van Kanye West bevestigt de actualiteit en begeleidt deze ongelooflijk mannelijke voorstelling perfect.
Een ondeugende glimlach schept echter een band tussen de toeschouwer van de Paco Rabanne Invictus spot en Kampioen en laat ons met een knipoog naar deze wat flitsende mannelijkheid kijken. Paco Rabanne slaagt er opnieuw in met Invictus een absolute geniale beroerte te maken.
Sinds 2013 doen jaarlijks zeven atleten uit zeven landen mee aan de Invictus Award van modeontwerper Paco Rabanne. Ze beconcurreren elkaar in verschillende disciplines. De winnaar wordt beloond met een bedrag van 50.000,- euro. Het bijzondere van de Invictus Award is dat deze uitsluitend online wordt uitgereikt. Iedereen kan beslissen welke van de kandidaten de favoriet is en zou de overwinningsbonus moeten ontvangen.
Videoclips en eersteklas rapporten begeleiden elke atleet in de verschillende disciplines. Zelfs ongewone sporten als ritsen en flyboarden moeten onder de knie. Tijdens een gala in Parijs in oktober 2013 koos Paco Rabanne de eerste winnaar. In september 2014 begon de race voor het Invictus-prijsseizoen 2 in de Marokkaanse woestijn.
Zeven kandidaten kregen te maken met verschillende uitdagingen. Bokser Ryan Pickard uit Engeland, pole vaulter Didac Salas Planas uit Spanje, crossfitter Lukas Haensch uit Duitsland, BMX-rijder Roberto Cristofoli uit Italië, polospeler Ignacio Mazzochi uit Argentinië, loper Themba Madima uit Zuid-Afrika en triatleet Pierre Dorez uit Frankrijk waren allemaal aanwezig.
De prijs voor de ongeslagen, de Invictus Award van mode- en parfumontwerper Paco Rabanne, gaat in 2014 naar de Italiaanse Roberto Cristofoli. Tijdens een gala met meer dan 100 internationale gasten op 16 oktober 2014 selecteerde Paco Rabanne de winnaar van de Invictus Award tijdens een feestelijke ceremonie in Parijs. De 24-jarige BMX-rijder inspireerde de meeste internetgebruikers en won de online stemming. Ook in 2015 werd de Invictus Award uitgereikt. Deze keer hebben 10 kandidaten uit 10 landen deelgenomen aan de strijd om de felbegeerde trofee.