Gegevensoverzicht Paco Rabanne 1 Million

Productsoort:Herenparfum
Merk:Paco Rabanne
Officiële website:www.pacorabanne.com
Parfumeur:Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard
Jaar van uitgave:2008

Paco Rabanne One Million, een van de best verkochte mannengeuren ter wereld.

Paco Rabanne presenteert het parfum Paco Rabanne 1 miljoen met een houtachtige oriëntaalse noot. Een parfum dat perfect is voor winnaars. Sommigen willen al hun eieren in een mandje, maak het naar de finish en goud te winnen. Het magische edelmetaalgoud wordt al sinds mensenheugenis op hetzelfde niveau geplaatst als het vuur van de mannelijke kracht.

Paco Rabanne combineert 1 miljoen met een passie die actie aanmoedigt. Tintelingen, fruitig en sprankelend presenteert zich de prelude. Daar komen bloedmandarijn en pompelmoes samen met pepermunt. Vervolgens ontwikkelt zich de hartnoot, die bij de spelers de behoefte oproept om meer te bereiken. Kruidige akkoorden met absolute noten, kaneel en roos zijn toegevoegd.

Na het perfecte samenspel van hoofd- en hartnoten opent het fonds dat alle verwachtingen overtreft. Paco Rabanne 1 miljoen combineert patchoeli en leer, maar ook houtnoten en styrax. In dit samenspel valt het parfum uit en betovert de zintuigen.

Paco Rabanne 1 Million is al met al een zeer mannelijk parfum vol contrasten en een extra portie mannelijkheid. De sterke en wrange aroma's van verschillende specerijen, leder en hout staan in het hart contrast met een fijne absolute roos die een beetje hardheid aan het parfum onttrekt en Paco Rabanne 1 miljoen tot een modern meesterwerk maakt.

Kopnoten:Bloedsinaasappel, Pompelmoes, Pepermunt
Hartnoten:Roos, Kruiden, Kaneel
Basisnoten:leder, Patchoeli, Styrax, Houtaccenten
Geurnoten:houtachtig, kruidig

Drie ingenieuze parfumeurs gemaakt Paco Rabanne 1 miljoen

De parfumeurs van Paco Rabanne 1 miljoen zijn Christophe Raynaud, Michel Girard en Oliver Pescheux. In 2009 ontwikkelden ze het parfum Paco Rabanne 1 Million, een creatie met een vleugje trage, muzikale ontwikkeling.

Christophe Raynaud is sinds 2000 betrokken bij de creatie van meer dan tien parfums. De mannen- en vrouwengeuren worden gekenmerkt door een bonte mengeling van akkoorden, zoals oriëntaalse, bloemige, kruidige en fruitige noten. Hij werkt ook samen met andere parfumeurs zoals Michael Girard om nieuwe parfumlijnen te creëren.

Zijn carrière als parfumeur begon in 1998 met de creatie van de vrouwengeur Extravagance d'Amarige. Olivier Pescheux was de derde parfumeur die bijdroeg tot de ontwikkeling van het parfum. Zijn carrière begon in 2001 met de mannengeur Dior Higher. Hij heeft vooral naam gemaakt met het ontwerp van mannengeuren. Hij maakte verschillende parfums voor de Japanse couturier Yohji Yamamoto.

In de loop der jaren heeft het merk Paco Rabanne nog meer collecties aan zijn portfolio toegevoegd. Talrijke parfumeurs hebben daarom een groot aantal andere parfumcreaties ontwikkeld. Een daarvan is Paco Rabanne Invictus, dat beschikbaar is voor mannen die het leven met veel zelfvertrouwen leiden. Het houtachtige, frisse parfum onderstreept de mannelijkheid.

Naast de serie Paco Rabanne 1 Million komt de creatie Black RS voor haar uit het huis van Paco Rabanne. Paco Rabanne geeft de voorkeur aan houtachtige oosterse noten bij het maken van zijn parfums, zoals de parfum Ultraviolet Man laat zien. De dierlijke en stedelijke geest wordt wakker. Andere bekende geuren zijn Paco Rabanne Homme, Black XS en Calandre.

1 miljoen van Paco Rabanne, het parfum in de legendarische goudstaaf

Goud heeft een niet te onderschatten kracht. Dit wordt expressief ondersteund door zijn glans. Vooral de kracht van goud in de vorm van staven is indrukwekkend. De Paco Rabanne fles, ontworpen door Noe Duchaufour-Lawrence voor het parfum, weerspiegelt precies dit samenspel. Het is immers een speciaal parfum dat zich kenmerkt door goede vibraties.

Deze goudstaaf is verkrijgbaar in verschillende maten als onderdeel van het Paco Rabanne 1 miljoen parfumassortiment. Er zijn zeven verschillende balken met verschillende opschriften. Dit zijn de Eau de Toilette Spray in verschillende maten en de 1 Million Dollar Limited Edition. De voorkant is altijd versierd met decoraties die lijken op de markeringen geperforeerd in gouden balken, maar zijn meer achtervolgd.

Boven de markering bevindt zich de straalpijp, die de verschillende akkoorden goed doseert. Afhankelijk van het product wordt het oppervlak van de ingots omgeven door goudkleurig en donker glas. Het glas van Paco Rabanne 1 miljoen is bedekt met een spuitknop die zich aanpast aan het oppervlak van de goudstaaf.

Paco Rabanne 1 Million is glamour, luxe, mannelijkheid - gecombineerd in één reclameclip

Paco Rabanne 1 miljoen is sinds 2008 op de markt. De campagne wordt ondersteund door diverse videoclips en zit vol luxe. Het Canadese mannenmodel Mat Gordon speelt de rol van een verwende luxe man wiens leven wordt gekenmerkt door gokken, mooie vrouwen, dure auto's en natuurlijk Paco Rabanne's mannengeur Paco Rabanne 1 miljoen.

Gordon werd ontdekt door een agent tijdens een feest in Vancouver in 2004. In 2004 tekende hij ook een contract met Mode Models. In 2007 verhuisde hij naar New York en verhuisde naar het bureau DNA Modellen en kreeg een contract met het modehuis Gucci. Reeds in juni 2007 wandelde hij de catwalk op de voorjaarsmodeshow van Gucci en Versace in Milaan, in 2008 modelleerde hij met Claudia Schiffer voor Karl Lagerfeld en werd het gezicht van de campagne van Tommy Hilfiger. Ook in 2008 werd hij geboekt voor de Paco Rabanne 1 miljoen campagne. Forbes Magazine rangschikte hem tweede onder de tien succesvolste mannelijke modellen in 2009. De zwart-wit vlek wordt ondersteund door het nummer van de Chemical Brothers Do it again.

De commercial voor 2015 voor Paco Rabanne 1 miljoen werd echter neergeschoten met het Amerikaanse model Sean O'Pry als "One Million Man Show". Ook deze keer is de videoclip luxueus en gedurfd vormgegeven. Het nummer "Wonderland" van Denis Naidanow is te horen. Denis Naidanow is een Duitse muzikant die zowel als producer als als DJ werkt.

Klantbeoordelingen van Paco Rabanne 1 Million

5 uit 5 sterren — op basis van 9 klant adviezen

De laatste beoordeling van Paco Rabanne 1 Million Set met Showergel door op

Het is een heerlijk parfum voor mannen, echt een topper voor de mannen! zacht, verlijdend, sexy & anderzijds ook enorm lekker. de boodschap is dus ' Mannen, allemaal proberen' je zult zien, succes gegarandeerd!

meer 8 Klantrecensies voor Paco Rabanne 1 Million Set met Showergel

De laatste beoordeling van Paco Rabanne 1 Million Deodorant Stick (75 ml) door op

Super prijs/kwaliteitsverhouding. Fantastische geur en prima service. Beveel ik graag aan, deze prijs is echt onverslaanbaar. Het was het voordeligste aanbod wat ik op internet kon vinden. Kom graag bij jullie terug.

meer 8 Klantrecensies voor Paco Rabanne 1 Million Deodorant Stick (75 ml)

De laatste beoordeling van Paco Rabanne 1 Million Shower Gel (150 ml) door op

Gebruik deze geur nu een paar weken. Kende hem daarvoor niet. Er lekker, fris, bijzonder en blijft lang handen. Een blijvertje in mijn badkamer. Zou hier ook wel eens de aftershave of showergel van willen proberen maar weet niet eens of die bestaat.

meer 8 Klantrecensies voor Paco Rabanne 1 Million Shower Gel (150 ml)

Meer producten van Paco Rabanne

Naast Paco Rabanne 1 Million vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: