Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Pure XS for Her is een parfumcreatie voor vrouwen die mannen vakkundig om hun vingers wikkelen en betrekken bij spelletjes.

Jij neemt de beslissingen. Aan wie je je aandacht en tijd geeft, niemand anders.

Paco Rabanne Pure XS for Her kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Zelfverzekerde vrouwelijkheid

Paco Rabanne Pure XS For Her is in 2018 toegetreden tot de wereld van de geuren. De geur is romig-gourmandig, vol zelfverzekerde vrouwelijkheid. Parfumeur Quentin Bisch creëerde Paco Rabanne Pure XS For Her zonder een klassieke geurpiramide omdat hij een sensuele, vrouwelijke en opwindende geur wilde creëren die niet aan de regels hoefde te voldoen. Want ook de vrouw die Paco Rabanne Pure XS For Her draagt, volgt de regels niet, tenzij ze dat wil.

Gourmand, licht zoete popcorn en aromatische vanille combineren met fijn harsachtig sandelhout en sensuele muskus. Ambrettesamen en Mimusops Zeyheri, die discreet citroen ruikt, zijn de optimale aanvulling op de delicate rozengeur.

Paco Rabanne Pure XS For Her straalt een brutale, zelfbewuste vrouwelijkheid uit die neemt wat ze wil en niet wacht op een held. De drager van Paco Rabanne Pure XS For Her is in vrede met zichzelf, aanvaardt haar lichaam zoals het is en is daarom niet alleen zeer sympathiek, maar ook aantrekkelijk. Ze belichaamt compromisloze vrouwelijkheid en draait zo ieders hoofd om. Pure XS staat immers niet voor één jurkmaat, maar voor de pure overdaad aan vrouwelijkheid. En dit overschot heeft geen modelmetingen nodig.

Kopnoten:
popcorn
Ylang Ylang
Hartnoten:
ambrettezaden
mimusops zeyheri
Basisnoten:
vanille
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Quentin Bisch
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-19%1