Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-27%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Invictus Platinum

De geur +

Paco Rabanne Invictus Platinum: Verkwikkende energie en koele elegantie in geurvorm

Met intense, krachtige aroma's en een subtiele elegantie, inspireert de citrusfrisse Paco Rabanne Invictus Platinum de zintuigen. De expressieve, dynamische geur is gemaakt voor zelfverzekerde mannen die elke uitdaging aangaan, vastberaden vechten voor hun doelen en nooit opgeven.Een verkwikkende, kruidig-frisse noot opent het onweerstaanbaar mannelijke parfum. Fruitige, wrange grapefruit en opvallend kruidige absint vermengen zich tot een verrassende, energieke melange. Elegante lavendel en de koele frisheid van groene munt vullen de verslavende geur aan. Zware, mysterieuze noten van patchoeli en kruidige, houtachtige cipres completeren de exclusieve compositie en geven Paco Rabanne Invictus Platinum zijn onmiskenbare, complexe elegantie.

Paco Rabanne heeft een krachtige, zelfverzekerde geur gecreëerd met Invictus Platinum die vol energie en vastberadenheid zit. Een echte geur voor winnaars die nooit hun vechtlust verliezen. Ook de flacon van de verkwikkende mannengeur is bijpassend ontworpen. Het gedetailleerde en hoogwaardige kopdesign van de fles is absoluut iconisch. De edele grijze kleur van de flacon onderstreept de subtiele elegantie van het parfum, terwijl de hoogglanzende platina details de hoge waarde en de verkwikkende dynamiek ervan benadrukken. Het is een uitzonderlijke, absoluut unieke flacon die een echte blikvanger zal worden in elke parfumcollectie.

Achter de elegante, verkwikkende Paco Rabanne Invictus Platinum gaat het Spaanse modelabel Paco Rabanne schuil. De oprichter en eponiem is de ontwerper Francisco Rabanedo Cuervo, geboren in 1934. Al in zijn vroege jeugd moest de jongen zijn vaderland verlaten om aan de Spaanse Burgeroorlog te ontkomen en vluchtte met zijn moeder naar Frankrijk, waar hij vanaf dat moment leefde onder de naam Paco Rabanne. Zijn moeder had ook een grote invloed op de carrièreaspiraties van de jonge Paco. Zij was de "eerste kleermaakster" van het vermaarde Spaanse modehuis Balenciaga voordat zij vluchtte en bracht haar zoon al op jonge leeftijd in contact met de modewereld. Paco Rabanne studeerde later architectuur, maar bleef daarnaast ontwerpen maken voor verschillende Parijse modemerken. Hij richtte zijn eigen label op in 1965 en maakte al snel naam in de modewereld met zijn avant-gardistische ontwerpen. Paco Rabanne was zelf actief als ontwerper tot het begin van de jaren 2000, maar heeft zich sindsdien bijna volledig uit zijn bedrijf teruggetrokken.

Paco Rabanne wist al vroeg wat een griezelige aantrekkingskracht een opwindend parfum kon uitoefenen. Het is dus niet verwonderlijk dat de ontwerper naast zijn modecollecties ook een eigen geurlijn wilde lanceren. In 1969 - slechts vier jaar na de oprichting van zijn eigen label - ging hij daarom een samenwerking aan met het grote Spaanse cosmeticabedrijf Puig. In 1987 kocht Puig uiteindelijk het hele bedrijf en is nog steeds verantwoordelijk voor de exclusieve mode en de betoverende parfums van het label - waaronder natuurlijk het onweerstaanbare Paco Rabanne Invictus Platinum. Het grote succes van deze samenwerking is niet verwonderlijk. Puig is sinds 1914 actief in de cosmetica- en mode-industrie en is vandaag een van de meest succesvolle cosmeticaconcerns ter wereld. Naast Paco Rabanne omvat de portefeuille van Puig ook grote merken als Nina Ricci, Carolina Herrera, Charlotte Tilbury en Jean Paul Gaultier.

Basisnoten:
Absint
Grapefruit
Munt
Lavendel
Patchoeli
Cipres
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten