Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Olympéa Blossom

De geur +

Een fruitige bloemengeur van goddelijke vrouwelijkheid

Paco Rabanne Olympéa Blossom presenteert een frisse, fruitige bloemengeur voor vrouwen. Op een betoverende manier symboliseert Olympéa Blossom een ravissante onverwachte vrouwelijkheid die in elke vrouw weerklinkt. Aroma's van verse bloemblaadjes ontmoeten een diepe vrouwelijke sensualiteit in een subtiel goddelijk contrast en worden vergezeld van een tintelende fruitigheid in perfect evenwicht, delicaat, zacht en soepel afgerond.

Het voorspel van deze fascinerende en even inspirerende compositie wordt gevormd door krachtige akkoorden van verse bloemblaadjes van de edele Damastroos, delicaat omhuld door een snufje kruidige roze peper. De heerlijke bloemige noten worden gecombineerd met een sprankelend fruitig hart van een sorbet van sprankelende sappige zwarte bes en berijpte peer. In de basis smelten delicate, zachte noten van vanille samen met verwarmende noten van kasjmierhout, vergezeld van een ziltige signatuur die het bloemig-fruitige bouquet afrondt. Het parfum Paco Rabanne Olympéa Blossom heeft een zachte nasmaak van muskus die zich osmotisch met de huid verbindt voor een langdurige geur.

Olympéa Blossom van Paco Rabanne is een moderne en romantische geur met een sterke aantrekkingskracht en charisma die de vrouwelijkheid en sensualiteit van de vrouw prachtig in de verf zet.

Kopnoten:
Roze Peper
damascena-roos
Hartnoten:
Peer
zwarte bessensorbet
Basisnoten:
gezouten vanille
cashmeran
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-35%1