Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Olympéa Solar

De geur +

Paco Rabanne Olympéa Solar - Zon op de huid en in het har

De geurreeks Paco Rabanne Olympéa Solar vangt de zomer. Een prachtige geur van oranjebloesem opent het parfum zoet. Zeste van bittere sinaasappel en mandarijn voegen citrus, fruitige en wrange noten toe. Het hart van de geur bestaat uit tiare, ylang ylang, goudsbloem, benzoë en eikenmos, het is bloemig zoet en kruidig tegelijk met wat koelte. Dennenbalsem in de basisnoot geeft de geur houtachtige maar vooral romige geuren. De geur combineert de warmte van de zon op de huid, de geur van tropische bloemen en de geur van romig ijs. Wanneer je het opsproeit, brengt het je in een staat van vreugde en ontspanning.

De flacon van Paco Rabanne Olympéa Solar toont de zonnige inborst van het parfum in volmaakte elegantie. Het is gebaseerd op het flaconontwerp van het eerste Olympea-parfum, dat werd ontworpen door Marc Ange.De karakteristieke platte ronde flacon van de Olympéa-reeks is omgeven door gouden bloemen en bladeren. Ze sieren de zijkanten, maar ook de voorkant van de doorzichtige fles. Ze hebben een exotisch effect. De lichtgele vloeistof schijnt door het glas. De kleine voet van de fles en de paddestoelvormige dop wekken de indruk van een bokaal. Olympéa Solar heeft ongetwijfeld een plaats onder de mooiste zomergeuren.

Anne Flipo is een van de eerste vrouwelijke parfumeurs die zich niet alleen in de parfumwereld heeft doen gelden, maar er ook een belangrijk stempel op heeft gedrukt. Ze creëerde Paco Rabanne Olympéa Solar, die verscheen in 2022. Haar leraar was ook een zeer beroemde "neus": Michel Almairac. Zijn hulp heeft zeker bijgedragen tot Anne Flipo's latere creatie van vele voortreffelijke geuren, zoals Brit Rythmn voor Burberry of, samen met Dominique Ropion en Beatrice Piquet, Lady Million voor Paco Rabanne. Olympéa Solar bevat een variant van haar favoriete geur, Neroli: bittere sinaasappel. Deze geur is altijd aanwezig in de creaties van Anne Flipo.

De reclamecampagne voor Paco Rabanne Olympéa Solar bestaat uit verschillende productfoto's. In het midden, natuurlijk, staat de met goud gevlekte fles. Ernaast staat een foto van het flesje, ingebed in de bloemen van Tiare en Ylang Ylang. De afbeelding is roodachtig-paars gekleurd, behalve de fles, met waterdruppels die glinsteren op de bloesems. Het straalt een diepe warmte uit, maar ook sensualiteit. Een andere foto toont het gezicht van het Nederlandse model Luna Bijl die de fles Olympéa Solar in beeld houdt met haar mond open van vreugde. Alles hier spreekt van luchthartigheid en geluk. De geur bevat beide: warme sensualiteit en lichtvoetigheid.

Kopnoten:
mandarijnschil
Sinaasappelbloesem
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Benzoë
Eikenmos
goudsbloem
tiaré
Ylang Ylang
Basisnoten:
sparbalsem
Parfumeur:
Anne Flipo
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-25%1