Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Paco Rabanne Olympéa Solar

De geur +

Paco Rabanne Olympéa Solar - Zon op de huid en in het har

De geurserie Paco Rabanne Olympéa Solar vangt de zomer. Een prachtige geur van oranjebloesem opent het parfum zoet. Zeste van bittere sinaasappel en mandarijn voegen citrusachtige, fruitige en wrange noten toe. Het hart van het parfum bestaat uit tiare, ylang-ylang, goudsbloem, benzoë en eikenmos, het is bloemig zoet en kruidig tegelijk met wat koelte. Dennenbalsem in de basisnoot geeft de geur houtachtige maar vooral romige geuren. De geur combineert de warmte van de zon op de huid, de geur van tropische bloemen en de geur van romig ijs. Wanneer je de geur op sprayt, brengt het je in een staat van vreugde en ontspanning.

De flacon van Paco Rabanne Olympéa Solar toont het zonnige karakter van de geur in perfecte elegantie. Het is gebaseerd op het flaconontwerp van de eerste Olympéa-geur, die werd ontworpen door Marc Ange. De karakteristieke platte ronde flacon van de Olympéa-lijn wordt omringd door gouden bloemen en bladeren. Ze sieren de zijkanten, maar ook de voorkant van de transparante flacon. Ze hebben een exotisch effect. De lichtgele vloeistof schijnt door het glas. De kleine voet van de fles en de paddenstoelvormige dop geven de indruk van een bokaal. Olympéa Solar heeft ongetwijfeld een plaats tussen de mooiste zomergeuren.

Anne Flipo is een van de eerste vrouwelijke parfumeurs die zich niet alleen laat gelden in de parfumwereld, maar er ook een belangrijke stempel op drukt. Ze creëerde Paco Rabanne Olympéa Solar, dat verscheen in 2022. Haar leermeester was ook een zeer beroemde "neus": Michel Almairac. Zijn hulp droeg zeker bij aan Anne Flipo's latere creatie van vele uitstekende geuren, zoals Brit Rythmn voor Burberry of, samen met Dominique Ropion en Beatrice Piquet, Lady Million voor Paco Rabanne. Olympéa Solar bevat een variant van haar favoriete geur, Neroli: bittere sinaasappel. Deze geur komt altijd terug in de creaties van Anne Flipo.

De reclamecampagne voor Paco Rabanne Olympéa Solar bestaat uit verschillende productfoto's. In het midden staat natuurlijk de goudkleurige fles. Daarnaast is een foto te zien van de fles ingebed in de bloesems van tiare en ylang-ylang. De foto is roodpaars gekleurd, behalve de fles, en waterdruppels glinsteren op de bloesems. Het straalt een diepe warmte uit, maar ook sensualiteit. Een andere foto toont het gezicht van het Nederlandse model Luna Bijl die de fles Olympéa Solar in beeld houdt met haar mond open van vreugde. Alles spreekt hier van luchthartigheid en geluk. De geur bevat beide: warme sensualiteit en luchtigheid.

Kopnoten:
mandarijnschil
Sinaasappelbloesem
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Benzoë
Eikenmos
goudsbloem
tiaré
Ylang Ylang
Basisnoten:
sparbalsem
Parfumeur:
Anne Flipo
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten