Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur waar vrouwen gek van worden: Paco Rabanne Pure XS is puur verlangen in een flesje. Zoet synthetisch in zijn sillage, elegant en toch onvervalst mannelijk.

Gember, groene sap, tijm, kaneel, vanille, leer, likeur, muskus, mirre en suiker ontvouwen hun effect in deze onweerstaanbaar verleidelijke geur die niemand kan weerstaan.

Paco Rabanne Pure XS goedkoop kopen

De geur +

De geur Paco Rabanne Pure XS - puur verlangen

De geur Paco Rabanne Pure XS straalt verlangen en sensuele fantasie uit. Het is een geur die het extreme laat zien en de nadruk legt op pure mannelijke schoonheid. De geur presenteert zich met mannelijke frisheid en kruidige accenten. Stralende sensualiteit en fijne aroma's zijn de speciale kenmerken van deze geur voor mannen. Het is tegelijkertijd oriëntaals en fris, zacht en intens, maar ook warm en koud. Paco Rabanne Pure XS opent met een topnoot van aromatische kaneel en buitengewoon plantensap.

Het hart is opnieuw kruidig en fris met witte tijm en romige vanille. De basis is samengesteld uit gember en mirre. De gevarieerde ingrediënten maken deze geur tot een kostbaar elixer dat elke man met plezier zal dragen, omdat het zijn positieve kwaliteiten weerspiegelt. Juist daarom is Paco Rabanne Pure XS iets voor moedige en zelfverzekerde mannen die toch over voldoende empathie en gevoel voor subtiliteit beschikken. De geur is bijzonder lang houdbaar en ontvouwt zijn karakter beetje bij beetje. Wie ervoor kiest om Paco Rabanne Pure XS te dragen, is een man die precies weet wat hij wil en dat ook kan bereiken.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Caroline Dumur, Anne Flipo, Bruno Jovanovic, IFF International Flavors & Fragrances
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten