Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur die vrouwen gek maakt: Paco Rabanne Pure XS is puur verlangen in een fles. Zoetsynthetisch in het dorp, elegant en toch onvervalst mannelijk.

Gember, groen plantensap, tijm, kaneel, vanille, leer, likeur, muskus, mirre en suiker ontvouwen hun effect in deze onweerstaanbare verleidelijke geur die niemand kan weerstaan.

Paco Rabanne Pure XS goedkoop kopen

De geur +

De geur Paco Rabanne Pure XS Paco Pure XS - pure wens

Het Fragrance Paco Rabanne Pure XS straalt verlangen en sensuele fantasie uit. Het is een parfum dat het extreme laat zien en de pure mannelijke schoonheid toont. De geur presenteert zich in mannelijk frisheid en kruidige accenten. De bijzondere kenmerken van deze geur voor mannen zijn de gloeiende sensualiteit en fijne aroma' s. Het is op hetzelfde moment oosterse en frisse, zacht en intens, maar ook warm en koud. Paco Rabanne Pure XS wordt geopend met een topnoot van aromatische kaneel en uitzonderlijke plantensappen.

Het hart toont met witte tijm en romige vanille b>kruidige en frisse. De base bestaat uit gember en mirre. De gevarieerde ingrediënten maken deze geur tot een kostbaar elixer dat iedere man graag bij zich draagt, omdat het zijn positieve kwaliteiten weerspiegelt. Daarom is Paco Rabanne Pure XS iets voor moedige en zelfbewuste mannen die nog steeds voldoende empathie en subtiliteit hebben. De geur is bijzonder langdurig en ontwikkelt zijn karakter beetje bij beetje. Wie besluit om Paco Rabanne Pure XS te dragen, is een man die precies weet wat hij wil en kan handhaven.

Kopnoten:
Gember
groene plantsap
Myhrre
suiker
Hartnoten:
Tijm
Kaneel
likeur
Basisnoten:
muskus
leder
vanille
Parfumeur:
Caroline Dumur, Anne Flipo, Bruno Jovanovic, IFF International Flavors & Fragrances
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten