Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lak-collectie combineert de voordelen van lipgloss en lipsticks in een nieuw, innovatief product. Als u niet zonder mooie glans of intensieve dekkracht wilt, is de lipvernis de juiste keuze. De combinatie wordt afgerond met een zorgzame complex. Het is de perfecte mix van lipgloss, lippenbalsem en lippenstift. De romige textuur bereikt een gemiddeld tot hoog dekkend vermogen, zodat Pure Color Envy goed op zichzelf gedragen kan worden. Als u uw lippen nog meer wilt definiëren, kunt u vooraf een in kleur op elkaar afgestemd contourbenulpotlood gebruiken. De gepatenteerde Advanced True Vision-technologie van Estée Lauder combineert vloeibare kleurpigmenten met een veelzijdige glans. De textuur blijft niet plakkerig en is daarom niet alleen goed aan te brengen, maar ook zeer aangenaam op de lippen. Het is verrijkt met ingekapseld hyaluronzuur en waardevolle oliën uit avocado, jojoba en zonnebloemen. Op deze manier kunnen de lippen optimaal van vocht worden voorzien en worden fijne onregelmatigheden gecompenseerd. De mond oogt gestoffeerd en de rijke kleurnuances komen tot hun recht. Andere lipproducten met een glanzende afwerking benadrukken vaak droge plekken of rimpels in de lippen. Hierdoor is het verzorgingscomplex niet alleen zeer aangenaam voor de huid, maar bereikt het ook visueel mooier uitziende resultaten. De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lak wordt aangebracht met de licht afgeschuinde spons. Op deze manier kunnen de contouren exact worden ingevuld. De praktische tube in handtasformaat is ook gemakkelijk mee te nemen op de weg. Het kleurenspectrum omvat zowel zachtere roze tinten als intensief en dramatisch rood. De dekkracht is niet ondergeschikt aan lippenstiften, maar nog beter geschikt voor drogere lippen. Onder het trefwoord Pure Color Envy, d.w.z. pure kleurjaloezie, zijn er andere lipproducten van Estée Lauder. De klassieke Sculpting Gloss, Liquid Lip Potion vloeibare lipsticks en lipsticks vervolledigen de liplaqué. Zo vindt elke dame de meest aangename textuur, dekkend vermogen en zorg voor haar.

Het design

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lak is verpakt als een klassieke lipgloss. De smalle hoes heeft een transparant hoofddeel, waardoor de kleurnuance en ook de vullingshoeveelheid zichtbaar is. Dit is handig wanneer de kleurkeuze weer moeilijk is of wanneer uw favoriete kleur ten einde loopt. Het deksel is in een klassiek middernachtblauw, dat voor veel Estée Lauder producten wordt gebruikt. De lipvernis is voorzien van een rechte schuimapplicator. Dit helpt om de kleur gelijkmatig te verdelen en de lipcontouren perfect te definiëren. Dit maakt het eenvoudig om de kleur ertussenin te verversen. Indien gewenst kan vooraf een lippenfolie worden gebruikt, maar de glans zorgt ook op zichzelf voor een goed dekkend vermogen.

Het assortiment

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lak zet de lippen in scène en voedt tegelijkertijd. Estée Lauder heeft een octrooi genomen op de geavanceerde True Vision-technologie. Het bevat vloeibare kleurpigmenten die een multidimensionale glans produceren. Dit zorgt voor een geweldige afwerking van de lippen, laat ze er voller uitzien en verbergt kleine onregelmatigheden. De kleurintensiteit is net zo hoog als die van een lippenstift. De liplak overtreft de klassieke glans en is zeer comfortabel om te dragen. De romige textuur kleeft niet en is tegelijkertijd voedend. Een combinatie van avocado, jojoba en zonnebloemolie maakt het zo glad. Dankzij hyaluronzuur, dat in ingekapselde vorm zit, worden de lippen intensief van vocht voorzien. Fijnere rimpels en droge plekken worden zo gladgestreken. Dit verlicht niet alleen onaangename spanningen, de verf kan ook gelijkmatiger worden aangebracht. De applicator en ook de verpakking zijn gebaseerd op het ontwerp van een glans. De volgorde is net zo eenvoudig. Het Nuance Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lak 170 Potent Petal is een meer gedempte rozenhout tint. Hij is erg vrouwelijk en niet te flitsend. Hij kan goed gecombineerd worden tot dag- of bedrijfslocomotieven. Maar het vormt ook een delicaat kleuraccent met donkerdere oogmake-up. Ook de Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lak 470 Orchideeën Intrigue is zeer in zwang. De donkerdere rosé wordt ook afgewisseld met lichtbruine ondertonen en een goudkleurig accent. Voor vrouwen met een gelooide of donkere teint is het een vleiende pastakleur, voor lichtere huidtypen zorgt het voor een niet opzichtige maar toch in het oog springend accent. Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lak 360 Wicked appel is een vurig rood. Geïnspireerd door de appel van het paradijs, overtuigt de kleur met zijn glans en intensiteit. Voor nog meer precisie tijdens het aanbrengen kan vooraf een contourstift worden gebruikt. Zo slaagt een verleidelijke kussende mond.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.