Meer informatie:

Yves Saint Laurent Rouge Purge Couture De slanke lippenstift collectie

De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture De lippenstift collectie kan worden onderverdeeld in drie kleurengamma's om elke vrouw de perfecte kleur te geven. De naakt en mauve tinten zijn ideaal voor de dagelijkse look. Ze vleien alle vrouwen van alle leeftijden en kunnen verschillende oogmake-ups voltooien door de aandacht op de ogen te vestigen. Het tweede kleurenpalet daarentegen bevat verschillende tinten rood en oranje en schreeuwt om aandacht. Rechte rode lippenstiften zijn klassiekers, die in geen enkele collectie of handtas mogen ontbreken. Ook hier tonen de Laboratiores de Beauty van YSL Beauty ware meesterschap. Het kleurenpalet varieert van licht tot donker, met unieke variaties van rood en oranje, dus ondanks de vele lipsticks op de markt is er nauwelijks een kopie te vinden. Zoals de naam van de collectie "Rouge Pur Couture" voorspelt, zijn de tonen als haute couture: op maat gemaakt, zeldzaam en luxueus. Ze onderscheiden zich van de kleuren in de drogisterij. Ze symboliseren vrijheid, kracht en moed. Elke vrouw die het draagt straalt kracht uit. Het derde kleurenpalet in de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Het Slim gamma omvat roze en pruimtinten. Vooral de variaties van paars zijn dit jaar erg populair. Je kunt ze niet alleen in je kleding dragen, maar ook op je lippen en ze zijn meteen trendy. De eerste superslanke "de Slim" vierkante lippenstift overtuigt met een matte afwerking. De toepassing wordt ook vergemakkelijkt door de aangepaste tip. Het glijdt als boter op de lippen en vervangt een lippenstift, omdat je met de unieke tip de liprand precies kunt traceren. Om een gelijkmatige en langdurige applicatie te garanderen, is het aan te raden om voor het aanbrengen een lippeeling uit te voeren. Droge en dode huid wordt verwijderd en de lippenstift hecht beter op een gelijkmatige basis. De sterke pigmentatie van de kleuren van Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture De Slim potloden zorgen voor een langdurige draagbaarheid die geen schade kan toebrengen aan voedsel of drank. De ontwerper Tom Pecheux heeft de kleuren onafhankelijk van elkaar ontwikkeld en geperfectioneerd, zodat ze optimaal aansluiten bij de huidige modecollectie van het designwerkhuis. Ze zijn ontwikkeld voor elke huidskleur en overtuigen door hun fijne toepassing, die zo licht is als een veer dat je de lippenstift op je lippen niet voelt. De formule droogt de lippen niet uit en geeft ze de hele dag lang vocht, terwijl ze mat glinsteren. Yves Saint Laurent Rouge Purge Couture De Slim is een stukje haute couture voor de lippen.

Pure luxe in design en op de lippen

De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture De lippenstift collectie is net zo stijlvol en luxueus als een accessoire. De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture De Slim Lipstick is gemaakt in de typische en bekende gouden glanzende metalen buitenverpakking die men gewend is van de schoonheidsartikelen van het designerhuis. De kwaliteit is van super hoge kwaliteit en stelt niet teleur. De YSL De Slim Lipstick is beduidend smaller dan de klassieke bekende lipstick op de markt en ligt door de nieuwe vorm zeer goed en stevig in de hand. De gouden kast ziet er luxueus en elegant uit, wat Yves Saint Laurent cosmetica tot een echt decoratief wonder in de badkamer maakt. De punt van de lippenstift doet denken aan een vierkant, waardoor het universeel gebruikt kan worden. Als u de lippenstift voorzichtig met één hoek van de punt aanbrengt, kunt u deze ook als lippenstift gebruiken en voorkomen dat de kleur gaat bloeden of lekken. Het deksel van de lippenstift collectie is matzwart en staat in een groot contrast met de gouden stijl. Op het deksel is de naam YvesSaintLaurent gedrukt in de bekende spelling.

Sterke kleuren voor sterke vrouwen

De lippenstift collectie Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim is verkrijgbaar in vierentwintig betoverende kleuren. De perfecte nuance is er voor elke vrouw, want alles van naakt tot rood tot oranje is beschikbaar. Welke toon u ook verkiest, de ontwerpers van het YSL Beauty Laboratoire hebben een waar kleurenwonder gecreëerd. De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture De slanke tinten zijn sterk, sexy en expressief. Elke lippenstift beschrijft een levenshouding en onderstreept de persoonlijkheid. De Rouge Pur Couture kleuren Ambigious Beige en Nude Antonym zijn ideaal voor natuurlijke, vrouwelijke vrouwen. Deze twee naakte nuances van de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture serie De Slim serie past gewoon bij elke huid- en haarkleur. Ze perfectioneren de make-up en vestigen de aandacht op de ogen. Ze maken de vrouwelijke look compleet en kunnen dagelijks gedragen worden, bijvoorbeeld voor werk of sport. Als u de alledaagse look een beetje saai vindt, zult u de tinten Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Rouge Extravagant, Rose Curieux, Rouge Paradoxe en Corail Antinomique des te meer waarderen. Ze zijn gemaakt voor de zelfbewuste vrouw van nu. Sterke kleuren, die in hun roze, rode en magenta ondertonen symbool staan voor pure joie de vivre. Hier is het dragen van een statement. Deze lipsticks verfijnen elke look en brengen de lippen onmiddellijk in beeld. Hier moet de oogmake-up discreter zijn om de aandacht niet van de lippen te stelen. De romantici onder de vrouwen zullen genieten van de roze tinten van de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Lipstick collectie. De kleuren Peculiar Pink, Red Enigma, Nu Incongru en Rosewood Oddity zijn vier verschillende tinten rozenhout. Van licht tot donker, van delicaat tot expressief - er is voor iedere liefhebber iets te vinden. De trendkleur oranje is ook verkrijgbaar in twee lippenstift kleuren: Strange Orange en Corail Antinomique hebben beide de perfecte oranje basis. Voor de gebruinde huid een must in de zomer. Veel van de kleuren zijn universeel toepasbaar en kunnen ook als rouge worden gebruikt.