Yves Saint Laurent in Love In Love Again: Frisser, fruitig en klassieker

De geur Yves Saint Laurent In Love Again verrast met een fruitig fris aroma, dat niet alleen een goed humeur verspreidt, maar ook in elke situatie kan overtuigen. Mandarijn en zwarte bes zijn de topnoten van deze extravagante geur. Ze worden aangevuld met de hartnoten van wijtingroos, roos en druif, die het fruitige aroma van de Yves Saint Laurent wijn In Love Again onderstrepen en hem een licht bloemig accent geven. De basisnoten van bramen en muskus vervolmaken de geur en geven het zijn onmiskenbare frisse aroma.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De eerste editie van het Yves Saint Laurent boek In Love Again verscheen in 1998 en werd in 2011 heruitgegeven als onderdeel van de YSL La Collection. Het is een vrouwengeur die vooral gericht is op jonge vrouwen en dames van middelbare leeftijd. Het is zowel geschikt voor privé- als voor zakelijke bijeenkomsten of een speciaal evenement en kan daar boeien door zijn interessante, fruitige en frisse geur. Vooral voor dames die van frisse en bloemige aroma's houden, moet Yves Saint Laurent het In Love Again bijzonder interessant zijn. Het vrolijke aroma verspreidt niet alleen een goed humeur, maar motiveert ook de dag en versterkt het zelfvertrouwen.

Kwaliteit en extravagantie: YSL

Yves Saint Laurent In Love Again De naam staat voor elegante en extravagante mode voor zowel vrouwen als mannen. De hoge kwaliteit van de mode speelt ook een belangrijke rol voor de geuren. Alle ingrediënten van de geurserie Yves Saint Laurent In Love Again worden geselecteerd volgens strenge criteria en moeten aan hoge normen voldoen voordat ze in het parfum kunnen worden gebruikt. Het resultaat is een bijzonder langdurig en uniek aroma Yves Saint Laurent dat de geuren van de geur onderscheidt. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten heeft het merk geen specifieke doelgroep voor zijn geuren. De geurcreaties zijn gericht op zowel vrouwen als mannen van alle leeftijden. De geurserie Yves Saint Laurent In Love Again is slechts een voortzetting van de vele bekende vrouwengeuren uit het huisYves Saint Laurent .
De parfumeur In Love Again achter de geur Yves Saint Laurent is de Fransman Jean-Claude Ellena. Hij is voornamelijk gespecialiseerd in vrouwengeuren, waaronder Amouage Dia Woman en Van Cleef & Arpels First, maar heeft ook verschillende uniseks en mannengeuren gecre??erd, zoals Bel Ami Vétiver van Hermès. Ellena staat bekend om zijn hoge eisen aan het aroma. Zijn geuren zijn meestal fruitig en fris, maar hij heeft zijn bekwaamheid ook bewezen met opvallende en ongewone geuren. Jean-Claude Ellena ging in 2016 met pensioen en concentreert zich sindsdien volledig op zijn privéleven.

Elegantie in fijn roze delicaat

Eenvoudig en neutraal, maar toch elegant, de fles Yves Saint Laurent In Love Again . Het bestaat uit transparant wit glas waarin in het midden nog een kamer is ingebed, waarin de geur met zijn roze kleur zich bevindt.
De naam van zowel het parfum als de fabrikant werd in elegante gouden letters op de fles gedrukt. Door zijn kleine formaat ziet de container er zeer compact uit, kan hij ook gemakkelijk worden opgepakt door een kleine dame en kan hij gemakkelijk in de handtas worden opgeborgen.
De sproeikop bevindt zich aan de bovenkant van de flacon. Het geeft fijn gedoseerde schokken van de geur vrij bij elke bediening. Hierdoor kan de Yves Saint Laurent In Love Again geur gemakkelijk worden aangebracht op kleding en huid zonder de waardevolle geur te verspillen. De roze gekleurde pet is corpulent en vierkant. Het beschermt de sproeikop tegen beschadiging en vuil en past perfect in het totaalbeeld van deze elegante flacon. De roze noot onderstreept bovendien de bloemig-fruitige geur.

Het legendarische Franse merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent vaak alleen YSL genoemd, is een van de bekendste merken voor mode en geuren. Opgericht in de jaren '60 door de gelijknamige Franse ontwerper, verwierf het bedrijf al snel faam en rijkdom.
Tot op heden heeft YSL meer dan 180 geuren uitgebracht. De meeste van hen zijn vrouwen- en mannengeuren, maar er zijn ook enkele Unisexparfums in YSL's portfolio. Deze omvatten beroemdheden zoals de Kouros geurenserie voor mannen en de Cinema en Baby Doll series voor vrouwen. Veel van de geuren van deze plek Yves Saint Laurent zijn sindsdien opnieuw uitgebracht.
Yves Saint Laurent In Love Again Een groot deel van de geuren Yves Saint Laurent werd In Love Again volledig heruitgebracht in de series La Collection for women en La Collection for men en weer op de markt gebracht. Ook hier was het succes adembenemend.
YSL staat voor bijzonder elegante en hoogwaardige geuren voor veeleisende vrouwen en mannen. De website van het bedrijf overtuigt met een even elegante uitstraling. Deze wordt in eenvoudige wit-grijs-zwarte tinten gehouden en ziet er op het eerste gezicht modern en extravagant uit. Met een paar klikken heeft de bezoeker de mogelijkheid om zich te informeren over de verschillende geuren en de modeproducten van de fabrikant.
U In Love Again kunt het hier ook Yves Saint Laurent vinden. Naast een foto van de fles kunnen klanten ook alle belangrijke informatie vinden die ze nodig hebben om met een paar klikken een geschikte selectie te maken. De geuren van de vrouwenreeks worden vertegenwoordigd door een jonge vrouw met kort haar.