Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Kruidig, oosters en nobel

De geur van het Franse Yves Saint Laurent luxemerk met de titel M7 wordt gekenmerkt door een fris mannelijke en licht oosterse geur. De Eau de Toilette Spray voor mannen geeft een scherpe geur met een frisse toets van mandarijn. De geur van Yves Saint Laurent M7 de geur kan worden omschreven als kruidig en harsachtig. De bittere geur van het parfum is langdurig, combineert perfect met de huid en wordt gekenmerkt door een oosterse noot die de zintuigen verwent.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Deze unieke parfumcompositie wordt geïntroduceerd door de frisse topnoten van de geur: een fruitige mandarijngeur gecombineerd met bergamot en rozemarijn. De aroma's van de hartnoten oud en vetiver vermengen zich harmonieus met de frisse topnoot en de kruidige ondertoon van de basis. De houtachtige ondertoon van de Yves Saint Laurent M7 parfumserie wordt verzorgd door de toegevoegde oud hars. De basisnoten van deze wijn Yves Saint Laurent M7 zijn de kruidige, bitter geurende mandragora, amber en muskus. De unieke combinatie van bittere ondertonen en fruitige en oosterse geuren in combinatie met de huid zorgt voor een sensuele geurbeleving.

Twee grote parfumeurs gecreëerd M7

De twee parfumeurs van Yves Saint Laurent M7 Alberto Morillas en Jacques Cavallier-Belletrud.

Alberto Morillas, geboren in 1950 in Sevialla, Spanje, is al tientallen jaren een succesvolle parfumeur. Tijdens zijn studie in Genève las hij een bijdrage in Vogue en besloot hij om parfumeur te worden. Zijn doorbraak kwam in 1987 met Panthère de Cartierr. Sindsdien heeft Alberto Morillas voor tal van grote merken gecreëerd en wordt hij beschouwd als een meester in zijn vak. Tot zijn creaties behoren geuren voor Estée Lauder, Giorgio Armani (Acqua di Giò), Gucci (Bloom), Marc Jacobs (Daisy Dream) en zelfs Yves Saint Laurent .

Jaques Cavallier-Belletrud, de tweede kunstenaar M7 die bij het project betrokken is, is geboren in Grasse, de parfumhoofdstad. Zowel zijn vader als zijn grootvader creëerde geuren. Jacques Cavallier-Belletrud is internationaal bekend voor het creëren van een verscheidenheid aan unieke en edele parfums. Tot zijn meest succesvolle en bekende zijn Classique van Jean Paul Gaultier, Nu, ook voor YSL, en Toscaans leer voor Tom Ford (samen met Harry Frémont).

Jacques Cavallier-Belletrud heeft de wereld rond gereisd op zoek naar de perfecte geuren en heeft de verschillende geuren en de manier waarop ze worden gemaakt ontdekt. Hij reisde naar El Salvador om irissen en Peruaanse balsem met de hand te oogsten en kocht cacaobonen om zijn parfums in Ivoorkust te maken. De parfumeur creëert zijn unieke geuren voor mannen en vrouwen in zijn studio Les Fontaines Parfumées.

De internationaal bekende parfumeurs Alberto Morillas en Jacques Cavallier-Belletrud hebben een onmiskenbare geur voor mannen gecreëerdYves Saint Laurent M7 .

Een nobele balk

De Eau de Toilette Spray Yves Saint Laurent M7 combineert een edele en onvergetelijke geur met een hoogwaardig design. De fles Yves Saint Laurent M7 overtuigt door zijn aantrekkelijk design en ziet er goed uit in elke badkamer, op elk dressoir en in elke cosmetische tas. De parfumfles maakt het ook gemakkelijk en ongecompliceerd om aan te brengen.

De flacon van de Eau de Toilette Spray is gemaakt van een rechthoekig, edel glas en ligt goed in de hand door zijn goede afwerking en grootte. De geurfles wordt bekroond door een zwarte sluiting, die ook rechthoekig en diagonaal geplaatst is. De sluiting is robuust en maakt een economische toepassing mogelijk. De parfumfles is veilig tegen morsen. Daarom kan het parfum ook onderweg worden meegenomen.

Het ontwerp is vergelijkbaar met dat Yves Saint Laurent van zijn La Collection en is nu een klassieker geworden.

Revolutionair en schandalig

Yves Saint Laurent M7 is gericht op de moderne man die op zoek is naar een rijke, langdurige en edel ruikende eau de toilette spray. De geur van de Eau de Toilette Spray is aromatisch, fris en uniek door de licht oosterse, houtachtige en kruidige geur. De doelgroep zijn mannen van alle leeftijden die om hun uiterlijk en geur geven en die zichzelf en anderen graag verwennen met een edele geurbeleving. Gelanceerd in 2002, werd deze fijne geur Yves Saint Laurent M7 ontworpen voor mannen die heerlijk willen ruiken in hun werk, op speciale gelegenheden en in hun vrije tijd. Want geur is een van de belangrijkste dingen die onze indruk maken op andere mensen. Een hoogwaardig parfum met een scherpe geur geeft je een onmiskenbare uitstraling en laat je op een positieve manier opvallen. Met de Eau de Toilette Spray Yves Saint Laurent krijgt u een parfum dat geschikt is voor alle situaties.

Yves Saint Laurent is een bekend merk voor mode, parfums en cosmetica. Het bedrijf, vaak afgekort met de initialen YSL, werd in 1961 in Parijs opgericht door de gelijknamige modeontwerper. Sint Laurent werd beroemd om zijn revolutionaire, vaak schandalige creaties. Waarschijnlijk het bekendste voorbeeld hiervan is het broekpak voor dames, dat hij in 1965 introduceerde. Een jaar later, toen hij naast zijn haute couture lijn een meer betaalbare prêt-à-porter collectie presenteerde, deed hij opnieuw pionierswerk. De eerste mannengeur Yves Saint Laurent van Pour Homme verscheen in 1971 en zorgde voor een sensatie met zijn provocerende reclamecampagne. Zes jaar later lanceerde het Parijse modehuis opium, een zeer succesvolle en populaire damesgeur die nog steeds populair is.