Meer informatie:

Natuurlijk frisse uitstraling - De Estée Lauder Double Wear Light Make-Up

De Estée Lauder Double Wear Light Foundation is een lichtere, meer natuurlijke variant op de populaire make-up lijn. Double Wear staat voor zeer duurzame producten die de teint er perfect laten uitzien. Er zijn verschillende afwerkingen en texturen om uit te kiezen. Licht heeft een zachte, matte afwerking die er nog steeds natuurlijk uitziet. Het is een fris resultaat dat een houdbaarheid tot 24 uur belooft. Dit maakt de make-up ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Het is gemakkelijk te gebruiken vanaf de buis. De opaciteit kan worden opgebouwd van licht tot medium. De zogenaamde life-safe formule belooft ondersteuning tijdens de training, zweten, tegen vocht, weer en water. Dit betekent dat vrouwen zich geen zorgen hoeven te maken over de Stichting en altijd actief kunnen blijven. Tegelijkertijd heeft de formule een soft focus effect. Vergrote poriën worden geminimaliseerd en de teint ziet er gelijkmatiger uit. Dit is niet in de laatste plaats ideaal voor foto's en Selfies. De textuur is vrij van olie en zeer licht. De poriën zijn niet verstopt en de huid kan blijven ademen. Het mag niet uitdrogen en is daarom geschikt voor veel huidtypes. Het helpt overtollige olie en talg onder controle te houden. Op deze manier lijkt de teint mat, maar niet uitgedroogd en maskerachtig. In plaats daarvan wordt de ongewenste glans verminderd zonder dat de huid haar natuurlijke glans verliest. De kleur mag niet oxideren, maar moet trouw blijven aan zijn oorspronkelijke toon. Er zijn veel verschillende varianten voor neutrale, koele en warme huidtinten in verschillende helderheidsniveaus om uit te kiezen. De Estée Lauder Double Wear Light make-up moet veegvast zijn en niet wegwrijven. Het is geschikt voor alle huidtypes. Voor een betere verdraagbaarheid werd het niet alleen getest door een dermatoloog, maar ook door een oogarts. Het is geen acne voor iedereen die de neiging heeft om de huid te beschadigen. Het is ook ontworpen zonder parfum en parfum. Het kan naar wens gebruikt worden met andere concealers en teint producten. Alleen gedragen kan een ongecompliceerde, snelle make-uplook met een perfecte teint worden gecreëerd. Last Double Wear Light but not least, het Estée Lauder heeft een lichtgewicht SPF 10 lichtschild.

Praktisch in de buis - Het ontwerp van de Estée Lauder Double Wear Light Stichting

De Estée Lauder Double Wear Light foundation heeft een vloeibare of romige textuur. Het is verpakt in een praktische en robuuste koker die op het deksel kan worden opgeborgen. Het heeft een slank ontwerp en kan daarom gemakkelijk worden meegenomen. Make-up kan bijvoorbeeld gemakkelijk worden aangebracht na het sporten. Het deksel is in reflecterend goud en past bij het glanzende logo Estée Lauder van het merk. De tube heeft een beige kleur en toont in een kleine streep de respectievelijke kleurnuance. Uiteraard is het ook bedrukt met alle belangrijke informatie en de volledige productnaam. In het Double Wear-gamma heeft de Light-variant een individueel design. De camouflageversie is bijvoorbeeld in een donkerblauwe buis, terwijl de meer regelmatige vloeibare texturen verpakt zijn in een fles met een pompdispenser. Allemaal aangevuld met innovatieve Cushion Sticks met een speciale applicator. De Estée Lauder compacte Double Wear Light make-up tube is ideaal om de foundation direct met de vingers aan te brengen.

Natuurlijk matterend en langdurig - de Estée Lauder Double Wear Light make-up

De Estée Lauder Double Wear Light Foundation is een lichte make-up met een aangenaam frisse textuur. Ze creëert een matte teint die zijn natuurlijkheid en helderheid behoudt. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan de opaciteit van licht naar medium worden verhoogd. De formule is vrij van olie en geschikt voor alle huidtypes. Parfum en geuren werden niet gebruikt. Tegelijkertijd acneert het niet en verstopt het de poriën niet. De formule werd verder getest door dermatologen en oogartsen voor zijn goede verdraagzaamheid. Het moet tot 24 uur ondersteuning bieden en niet wegwrijven. Deze Life-proof formule onderscheidt de Double Wear producten voor de teint. Ze zijn bestand tegen zweet, hitte, nattigheid, hoge luchtvochtigheid en de Light-versie moet zelfs goed vasthouden tijdens het sporten. Dit maakt het ideaal voor actieve vrouwen en iedereen die met weinig moeite een perfecte make-up look wil. De afwerking is mat en heeft een licht zacht scherpstellingseffect. Dit maakt het ideaal voor fotografie. De keuze aan kleuren is breed voor verschillende teint en ondertonen. De letters en cijfers maken classificatie eenvoudig. N staat voor neutraal, C voor koel en W voor warmere ondertonen. In het lichtere kleurenspectrum is Estée Lauder er Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup 1N2 Ecru. Het is een beige met een lichtroze kleur. Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup 2C3 Fresco heeft een heldere, koelere beige tintEstée Lauder . De Estée Lauder Double Wear Light Soft Mat Hydra Makeup 2N1 Desert Beige is een medium neutrale beige met een lichte gele tint. Koeler en iets donkerder is de kleur Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup 3C2 Pebble. De Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup 3N1 Ivory Beige variant Estée Lauder is veel zandkleuriger. Een lichtere roze beige tint is te vinden in Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup 4N1 Shell Beige. De verschillende nuances zijn natuurlijk goed afgestemd op de andere cosmetische producten uit de Double Wear serie zoals de maskeerproducten.