Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Verzorging en een perfecte ooglidlijn gecombineerd

Als u op zoek bent naar een verzorgende ooglidlijn met een lange greep, moet Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner u eens kijken naar de producten uit de serieEstée Lauder . Deze eyeliners roepen een precieze en elegante ooglidlijn op zonder druipen of vlekken. Met hun fijne textuur en waterdichte formule zorgen ze voor 15 uur stevige fixatie. Daarnaast biedt de duurzame eyeliner verleidelijke kleuren en zorgt voor een gladde, egale en glanzende look.
Maar de eyeliners uit de serie Estée Lauder hebben niet alleen Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner een make-up effect. In plaats daarvan bereiken ze ook een uitstekend verzorgend effect met plantaardige actieve ingrediënten. Lengte en volume van de wimpers kunnen aanzienlijk worden vergroot. De wimpers zijn voorzien van vitaminen, voedingsstoffen en sporenelementen. Bovendien worden ze voorzien van veel vocht, zodat ze vers en soepel blijven. De natuurlijke regeneratie van de wimpers wordt gestimuleerd, terwijl fragiele en beschadigde wimpers worden gerepareerd.
De Eyeliner van Estee Lauder bevat gemalen pigmenten die zorgen voor een intense kleurschakering. Estée Lauder Eyeliner Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner met een langdurig effect dat zorgt voor verzorging en elegantie in de twinkeling van een oog. Met het microborsteltje is de applicatie nauwkeurig en kan de wimperlijn naar wens worden gedefinieerd. Deze borstel is ontworpen als de zeer fijne punt van een viltstift en kan daarom zeer nauwkeurig worden gebruikt. De toepassing is eenvoudig en flexibel en kan ook onderweg gebruikt worden.
Alle producten uit deze serie zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Door hun natuurlijke samenstelling zijn ze goed verdragen en geschikt voor alle huidtypes. Ontdek de verleidelijke eyeliner uit de serie voor verzorging en make-up van wimpersEstée Lauder Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner .

In goud en blauw

De eyeliner uit de verzorgingslijn Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner geeft de wimpers kleur, glans, hold en volheid. Ze zijn echter niet alleen overtuigend in termen van verzorging en make-up effect, maar bieden ook een elegant verpakkingsontwerp. Eyeliner van Estee Lauder zijn verkrijgbaar als slanke, goudkleurige potloden. In de kap is een microborstel geïntegreerd, die bij het vastschroeven uit het blauwe onderstuk kan worden getrokken. De witte inscriptie en het Estee-Lauder logo identificeren de pennen. De innovatieve borstel zorgt voor een nauwkeurige en schone applicatie zonder druppels en smeren. Met de microfijne borstelharen kunt u de wimpers optimaal afstemmen op uw wensen. Na gebruik kun je de goudkleurige dop en het blauwe onderstuk weer aan elkaar schroeven. De handige en compacte pennen nemen weinig ruimte in beslag en zijn ook geschikt voor op reis of onderweg.

Een innovatieve eyeliner

Als u uw wimpers snel en betrouwbaar in vorm wilt krijgen, moet u kunnen Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner vertrouwen op de producten uit de serieEstée Lauder . Dit zijn innovatieve eyeliners die overtuigen met een aangename vloeibare textuur. Het druppelt of smeert niet en behoudt zijn verkwikkende frisheid na het aanbrengen. De wimpers worden voortdurend voorzien van vocht, voedingsstoffen, vitaminen en sporenelementen. Estee Lauder's Eyeliner's kruidencomplex van actieve ingrediënten biedt blijvende verzorging die zelfs breekbare of beschadigde wimpers kan herstellen. Bovendien wordt de natuurlijke groei van de wimpers gestimuleerd, zodat u snel kunt genieten van volle en lange wimpers. Daarnaast kunt u met de eyeliner een precieze en verleidelijke eyeliner tevoorschijn toveren.
De producten Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner uit de serie Estée Lauder bieden minstens 15 uur veilige houvast. Dankzij de waterdichte textuur is de eyeliner bestand tegen weer en wind. Let ook op de betoverende kleuren van deze eyeliner, die verkrijgbaar is in 01 Black en 02 Brown versies. De toepassing is eenvoudig en in vele varianten mogelijk. Met de microborstel begin je altijd in het midden van het ooglid en trek je de haar-dunne ooglidsteek tot aan de rand van het ooglid. Vanaf de hoek van het oog kan het ontbrekende stuk worden toegevoegd. Tot slot zijn de randen versierd met een katoenen bal. De Eyeliner van Estèe Lauder kan gemakkelijk verwijderd worden met een oogmake-up remover op basis van olie, zoals Gentle Eye make-up remover. Ook voor de vormgeving van wimpers en wimpers kunt u vertrouwen op de producten uit het verzorgingsprogrammaEstée Lauder Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner .
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.