Meer informatie:

Diverse looks in alle intensiteiten

Niet voor niets wordt de Estée Lauder cosmetica-serie Pure Color Envy 5-Color Palette een absolute must-have genoemd. Het zuigende effect dat deze esthetische paletten ontvouwen heeft niet alleen te maken met de oneindig mooie nuances en het samenspel van kleuren. Hier vindt u ook verschillende afwerkingen die het effect van elke kleur prachtig ondersteunen. Zo zijn de verschillende nuances niet alleen geschikt om hun charme samen te spuiten, omdat elke individuele kleur ook op zichzelf kan staan. Zo kunnen de meest uiteenlopende verschijningsvormen in een oogwenk prachtige, eenvoudige werkelijkheid worden. Of het nu gaat om de huidige trendy matte look of een meer sprankelende look, er is altijd een afwerking in het Estée Lauder Pure Color Envy 5-Color Palette assortiment die u met gemak het gewenste effect geeft.
Daarom verzamelen zich hier de elegante, romige satijnachtige nuances, die niet alleen hun betoverende glans in kunstlicht ontvouwen, maar ook een blikvanger van een heel bijzondere soort zijn gedurende de dag. En als er nog meer gespoten moet worden, dan zijn er nuances van metaal in elke pallet beschikbaar. Hun prachtige paarlemoerdeeltjes zorgen voor de modieuze vonkenvlucht waar niemand aan kan ontsnappen. Maar daar gaat het Estée Lauder Pure Color Envy 5-Color Palette niet alleen maar om.
De textuur is zo ontworpen dat het niet alleen droog kan worden aangebracht. Bij bevochtiging krijgt elke kleur een nog intenser uiterlijk. Zo kan één en dezelfde nuance verschillende effecten creëren en van elk van deze mooie koffers een verzameling trends en klassiekers maken. Je bent dus niet langer beperkt tot één blik, niets staat je verbeelding in de weg.
Deze veelzijdigheid maakt de Estée Lauder Pure Color Envy 5-Color Palette serie geschikt voor alle vrouwen die monotonie willen bestrijden en hun eigen looks willen creëren zonder onnodige inspanning.

Elegant en praktisch!

Van een Frans luxemerk kun je altijd een beetje meer verwachten. Gelukkig is de cosmetica lijn Estée Lauder Pure Color Envy 5-Color Palette geen uitzondering. Hier vindt u niet alleen droomachtige mooie kleuren in een heldere schikking, maar ook meer voor het oog. Daarom is het deksel niet alleen bedekt met een praktische spiegel, want de gouden rand is een lust voor het oog. Dit wordt aangevuld met twee applicators die ervoor zorgen dat lichte en donkere nuances niet al op de spons gemengd zijn. Zo laat de Estée Lauder Pure Color Envy 5-Color Palette serie op indrukwekkende wijze zien dat schoonheid elk detail kan omvatten.

Het assortiment

Het cosmetische Estée Lauder assortiment Pure Color Envy 5-Color Palette omvat een reeks kleuren die perfect passen bij de hoogwaardige textuur. De verschillende afwerkingen zorgen ervoor dat elk van de vijf nuances zijn eigen unieke charme heeft. Hierdoor kunnen ze heerlijk alleen staan, maar ook hun oneindig mooie effect in interactie ontvouwen.
De 02 Ivory Power versie is hier een prachtig voorbeeld van. Deze set is een klassieke allrounder die zowel overdag als 's nachts voor de mooiste momenten zorgt. Warme vanille, chocolade nuances en een vleugje zacht en donkerroze zorgen voor een melange die het oog een prachtig drama geeft zonder te overdrijven. En 08 Infamous Sky laat ook zien wat het samenspel van kleurtonen kan doen. Omdat deze set niet alleen is gemaakt voor mensen met blauwe ogen. Blauwe tinten worden hier gecombineerd met prachtige goudgespikkelde aardetinten en worden perfect aangevuld met de zachte roze highlighter. Een beetje dramatischer is 10 Envious Orchidee. Voor dit effect vormen dieppaars, mokka, zilver en roze in combinatie met een heldere highlighter een ensemble dat op magische wijze de aandacht trekt. 06 Currant Desire daarentegen is licht excentriek. Maar slechts licht, want hier zie je een prachtig samenspel van warme tonen met gouden accenten. Diepe pruim, die ook paars kan zijn, combineert met warme roze en messing tinten. 09 Fierce Safari is ook allesbehalve conventioneel. Deze set is wild, maar ook elegant. Warme en natuurlijke tinten bepalen de uitstraling, die niet zo gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien, maar toch een zekere discretie heeft. En 05 Fiery Saffron geeft de ogen moeiteloos een waardig montuur en doet dit op een manier die vakkundig aan de mainstream ontsnapt. In deze set van de cosmetische Estée Lauder Pure Color Envy 5-Color Palette serie schittert een subliminale gloed, die prachtig geënsceneerd wordt door warme aarde en bruine tinten.
Deze kleurendiversiteit maakt de cosmeticaserie Estée Lauder Pure Color Envy 5-Color Palette tot een onmisbaar wapen in de strijd om de mooiste look, want kleuren, afwerkingen en texturen worden onverslaanbare bondgenoten.