Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het exclusieve cosmeticamerk Estée Lauder staat altijd voor het motto dat elke vrouw ter wereld mooi kan zijn: hoe oud ze ook is. Volgens het label en de oprichter ligt het geheim van schoonheid vooral in de juiste verzorging en cosmetica. Josephine Esther Metzer, nu bekend onder de naam Estée Lauder, creëerde het merk daarom in 1946 - en zou met dit merk in de toekomst talloze mensen over de hele wereld inspireren. Josephine Esther Metzer groeide op als Hongaars-Tsjechische immigrantendochter in Corona in Queens, VS. Haar familie, die ze altijd liefkozend Esty noemde, was wat de bedrijfsnaam beïnvloedde. Als kind al verfraaide Metzer haar vrienden en familie graag met crèmes en make-up. Als jonge vrouw, met de steun van haar oom, een apotheker, begon ze haar eigen huidverzorgingsformules te maken - en verkocht ze aan hotels, kuuroorden en schoonheidssalons. Het was immers haar oom John Schotz die haar hielp het bedrijf op te richten.
Maar Lauder wilde haar klanten niet alleen helpen om mooi te zijn met haar producten. Ze wilde ze ook van binnen en van buiten aanraken. Dit moet één keer gebeuren vanaf het eigenlijke contact met het product tijdens gebruik en toepassing, maar ook door een goede eerste indruk. Dit werd onder meer versterkt door een mooie uitstraling en een aangenaam parfum. Hierdoor heeft het merk de afgelopen decennia niet alleen veel veeleisende mannen en vrouwen van verschillende leeftijdsgroepen bereikt, maar ook talloze beroemdheden. Sommigen van hen, zoals Gwyneth Paltrow, hebben in het verleden ook de unieke producten van het bedrijf gepromoot. Schoonheid is geen kwestie van leeftijd, maar van zorg: het merk Estée Lauder volgt vandaag de dag nog steeds dit motto. En dat is natuurlijk vooral te merken in de vele uitgekiende en exclusieve lijnen en producten die het huis aanbiedt. Estée Lauder laat geen enkele vraag van klanten of huidtype achterwege. Volwassen huid, droge huid, jonge huid, gestresste huid, gecombineerde huid, gevoelige huid en normale huid: Ze worden allemaal gevoed, verwend en verzorgd volgens de beste kennis van de wetenschap en natuurgeneeskunde met voedingsstoffen, vitaminen en nog veel meer. De verzorgingslijn Resilience Lift is een hoogwaardig anti-verouderingsassortiment. Het is gericht op de veeleisende, volwassen huid en helpt de huid een nieuwe jeugdigheid en frisheid te geven, onder meer door de innovatieve CustumSculpt-technologie en de extracten van Indiase mirre.
alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Resilience Lift
4 of 5 sterren

4,8 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

Commentaar van
Heel goede oogcreme
De oogcrime heeft mij al vanaf dag één verrast en enthousiast gemaakt. Makkelijk aan te brengen, de verzorging werkt precies zoals ik had gehoopt.
Commentaar van
Heerlijk gevoel in de ochtend
Zo'n heerlijke lifting creme! Mijn huidbeeld heeft zich heel erg veranderd dat mijn vrienden mij er op aanspreken. Zijn prijs dubbel en dik waard.
Commentaar van
Super
Ik gebruik dit product al enige jaren en ben er erg tevreden over. Ik zou niet meer zonder willen. Este Lauder producten zijn in het algemeen iets duurder, maar de kwaliteit is top.

Het design

De verfijnde Estée Lauder Resilience Lift huidcrème overtuigt niet alleen met zijn zachte textuur en blijvende effectiviteit. Ook het verpakkingsontwerp heeft veel te bieden. De crème is verkrijgbaar in een elegante glazen pot. Het bestaat uit transparant en geslepen glas, zodat men direct naar de inhoud kan kijken. De pot wordt bekroond met een goudkleurig deksel. Estée Lauder Resilience Lift kan hiermee netjes en veilig worden afgesloten. De crème is gemakkelijk en in goede doseringen afneembaar. Bovendien zorgt de compacte verpakking ervoor dat Estée Lauder Resilience Lift altijd in uw bagage past en ideaal is voor op reis en onderweg. Estée Lauder Resilience Lift is te herkennen aan de transparante glazen pot en het Estée Lauder logo.

Het assortiment

Estée Lauder Resilience Lift is een zeer effectieve huidcrème die rimpels, lijntjes, ongelijkheden en andere tekenen van huidveroudering bijna van de ene op de andere dag bestrijdt. Deze crème heeft een fascinerende anti-aging werking en wordt vooral aanbevolen voor de rijpere huid. Estée Lauder Resilience Lift maakt gebruik van innovatieve beeldhouwtechniek op maat. Een onmiddellijk effect tegen fijne lijntjes en kleine rimpels kan worden bereikt met natuurlijke extracten van de Indiase mirre. Estée Lauder Resilience Lift beschermt de huid en zorgt voor een stevige, egale en soepele teint. Het resultaat is een stralende en egale teint. Daarnaast voorziet de crème de huid van blijvend vocht, beschermt de huid tegen uitdroging en vormt een bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden. Estée Lauder Resilience Lift is verrijkt met extracten van mimosa en plankton voor optimale anti-veroudering effecten. Deze ingrediënten bevorderen de natuurlijke productie van elastine, lamine en collageen.
De vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd en versneld. Al na een korte verwerkingstijd krijgt hij een strak, vloeiend en soepel beeld terug. Estée Lauder Resilience Lift gebruikt het nachtelijke Lift Complex als nachtcrème, perfect afgestemd op het circadiane ritme van de huid. Op deze manier kan het effect van de ene op de andere dag worden versterkt. Bovendien overtuigt Estée Lauder Resilience Lift met een zachte en aangename textuur. De huid wordt niet gewogen of ingevet. In plaats daarvan geeft Estée Lauder Resilience Lift een aangenaam huidgevoel. De crème wordt snel opgenomen en ontwikkelt net zo snel zijn werking, die lang aanhoudt. Kruiden actieve ingrediënten regenereren de huid tot in de diepere lagen. Estée Lauder Resilience Lift is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Ondersteun de revitalisering van de huid en een egale, stevige en soepele teint met de Estée Lauder Resilience Lift nachtcrème.