Geen resultaten resultaat: resultaten:

Juliette Has a Gun Oil Fiction

De geur +

Juliette heeft een pistoololie Fictie - de flirt van rode saffraan met goudkleurig amber

Juliette Has a Gun Oil Fiction is een betoverend sensueel enkelvoudig parfum uit de oosterse-florale geurfamilie. De geur speelt met lichtheid en rijkdom aan oosterse aroma's op een ontwakende ochtend. Zo opent hij in de topnoot met pittige essences van Calabrische bergamot. De kruising van ceder-citroen en bittere sinaasappel heeft een fruitige, zoete en verkwikkende frisse geur.

De hartnoot zit vol met edele, oosterse aroma's. Absoluut amber, iris en ylang ylang bedriegen met de geur van delicate bloemen in de ochtenddauw. Labdanum, saffraan en patchoeli maken het parfum sensueel en volumineus met rokerige pittige accenten. De rode saffraan, symbool van oosterse rijkdom, wordt met fascinerende intensiteit waargenomen. Gouden ambroxan, sandelhout en een absolute vanille van Madagaskar zetten de reeks oosterse noten in de basisnoot voort. Ze ronden de geurbeleving harmonieus af en geven het veel karakter met houtachtige rookaroma's. De absoluten van amber, iris, ylang-ylang en Madagaskar vanille zijn verantwoordelijk voor de naam van het parfum.

Oil Fiction is een mooie fantasie, opgeroepen door de betoverende geurende oliën van oosterse bloemen. Geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit maken de fascinerende geur bijzonder lang houdbaar. Zelfs na uren leeft de oosterse fantasie nog.

Kopnoten:
Bergamot van Calabrië
Hartnoten:
Amber absolue
IRIS absolue
Labdanum
Safran
Patchoeli
Ylan ylang absolue
Basisnoten:
Ambroxan
Sandelhout
Madagascar Vanille absolue

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-32%1