Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert

De geur +

Bvlgari Eau Parfumumée Au Thé Vert, de groene uniseks geur

Delicate en toch uiterst discreet: Bvlgari Eau Eau Parfumée Au Thé Vert sinds 1992, is het sinds 1992 herhaaldelijk in de neuzen van mannen en vrouwen over de hele wereld geslopen. De verfrissende en living unisex geur concentreert zich op de bladeren van de groene theeplant. Dit wordt onderstreept in de basis door noten van amber, fijn hout, muskus, sandelhout en cederhout.

Hoewel, het is de basis die alleen opstijgt in je neus op het einde van het parfum spektakel. Ten eerste, de zachte head gemaakt van bergamote, citroen, kardemom, neroli, mandarine en koriander betovert u. Het hart daarentegen bestaat uit accenten zoals jasmijn, Bulgaarse roos en lelie van het dal. Het is goed om te weten dat het idee van het creëren van een geur die doet denken aan thee eind jaren tachtig naar parfumeur Jean-Claude Ellena kwam, maar de meeste parfumhuizen hadden lange tijd geen interesse in zo' n natuurlijk parfumgeur.

Alleen in de jaren negentig werd dit verondersteld te veranderen en het uur van Bvlgaris Eau Parfumée Au Thé Vert was aangebroken. Maar het moet niet zo snel voorbijgaan, want vandaag de dag kan de tijdloze klassiekerr nog steeds genieten van een grote populariteit wereldwijd.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Koriander
Mandarijn
Neroli
Citroen
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Amber
Kostbaar bos
Groene Thee
muskus
Sandelhout
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Tept1995 van 10. oktober 2014
De eau de cologne van

De eau de cologne van Bvlgari Eau Parfumée Thé Vert is een uitdrukking van welbehagen. Mandarijn, citroen en bergamot domineren samen met koriander, meiklokjes en jasmijn. Heerlijk gebalanceerd.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-33%1