Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Omnia Amethyste

De geur +

Bvlgari Omnia Amethyste - Zomergeuren, sprankelend als een edelsteen

Het glamoureuze vrouwenparfum Bvlgari Omnia Amethyste uit 2007 nodigt u uit in een elegante zomertuin, waar de glinsterende dauwdruppels op de verse bloemen een fascinerende magie verspreiden. De frisse bloemige geur is geïnspireerd op een fijn gesneden amethist, waarvan de kristalstructuur het zonlicht in oneindig veel facetten reflecteert.

Het parfum opent met een unieke herinnering aan een stralend frisse, verkwikkende zomerochtend. Een pittig accent van roze grapefruit is verpakt in aromatische tonen van groen sap. Het hart van de geur behoort tot een intens akkoord van kostbare bloemen. Een boeket van sierlijke, trotse iris en verleidelijk geurende, dauwwitte roos straalt de onweerstaanbare charme van vrouwelijke elegantie uit. De afwerking van de frisse topnoot zorgt voor een vleugje lichtheid. Bvlgari Omnia Amethyste maakt ook elegantie tot het thema van zijn basis. Een houtachtig akkoord absorbeert op subtiele wijze de bloemengeuren en laat ze zacht omhuld vervagen. Een betoverende noot van zoet-kruidige heliotroop met een vleugje vanille voegt een vleugje sensualiteit toe aan de geurbeleving.

Heliotrop past om een andere reden prachtig in beeld. De groene chalcedoon, met veelkleurige viooltjesaders, zoals de amethist een kwartssoort, draagt ook de naam heliotroop.

Kopnoten:
groene sap
Roze pompelmoes
Hartnoten:
Iris
Roos
Basisnoten:
Heliotroop
Houtachtige noten

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Omnia Amethyste met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Duall1966 van 26. augustus 2014
geweldige geur

Klassieke Bulgari-geur. Aangename, beetje poederachtige geur. Ruikt vooral als het buiten warm is erg lekker. Blijft lang hangen en is niet te nadrukkelijk aanwezig. Beveel hem graag aan - voor elk jaargetijde.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-44%1