Geen resultaten resultaat: resultaten:

Bvlgari Man Wood Neroli

De geur +

Een prachtige zomergeur

Bvlgari Man Wood Neroli is verkrijgbaar sinds 2019 en heeft een pittige bloemensillage. Parfumeur Alberto Morillas creëerde de topnoot met bergamot en neroli. Voor de hartnoot combineerde hij Orange Blossom Absolute en Virginia Cedars. Tot slot verschijnen amber en houtachtige amber samen met witte muskus.

Prachtig mediterraan en zomers doet Bvlgari Man Wood Neroli ons denken aan een oude tuin waar de sinaasappelbomen het moeilijk hebben met het gewicht van rijp fruit en waar soms de olie van de schillen op de verweerde houten banken onder de bomen druppelt. Ondertussen strekt zich een helderblauwe lucht over de tuin uit.

Bvlgari Man Wood Neroli is een zomerse geur die perfect past in de warme dagen van het jaar en zowel het vrije tijd als het professionele leven verrijkt. En hoewel BvlgariMan Wood Neroli 's geur mannelijk is, is het meer vleiend dan overweldigend.

Dit maakt Bvlgari Man Wood Neroli precies goed voor alle mannen die zich gewoon goed verzorgd willen voelen. Ze lopen zelfverzekerd door het leven en zijn in staat om obstakels elegant en kundig aan te pakken, zelfverzekerd te verschijnen en zich te onthouden van grote gebaren omdat hun charisma voor hen spreekt.

Kopnoten
Bergamot
Neroli
Hartnoten
Orange Blossom absolue
Virginia ceder
Basisnoten
White musk
Ambra
Woody amber

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-29%