Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Bvlgari Omnia Paraiba - De geur voor vrouwen die van luxe houden.

Het Bvlgaria Omnia Paraiba parfumreeks is gevuld met fruitige aroma's voor de veeleisende dame. De gepassioneerde combinatie van passievrucht, passiebloem en bittere citrusvruchten prikkelt de zintuigen en maakt het harten van vrouwen sneller kloppen.
De verschillende geuren in Bvlgari Omnia Paraiba werden kunstmatig door de bekende parfumeur Alberto Morillass verweven tot een indrukwekkende totaalcompositie. Het parfum is net zo complex als de doelgroep: naast de topnoot van passievrucht en bittere sinaasappels bevat het werk ook een zachte hint cacao.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Toegevoegd aan dit zijn andere bloemige aroma's die de geur van passiebloesem aanvullen met andere interessante noten. Braziliaans Gardinië herinnert zich ontspannende herinneringen aan Braziliaanse natuur. De parfumreeks is geschikt voor vrouwen die alle facetten van hun vrouwelijke persoonlijkheid perfect willen laten zien. Bvlgari Omnia Paraiba is dankzij zijn ongewone compositie al een klassieker die met dat zekere iets absoluut overtuigend kan zijn.

Sterparfumeur Alberto Morilla creëerde Omnia Paraiba voor Bvlgari

Voor het parfum van Bvgari Omnia Paraiba gaf het traditionele Italiaanse huis meesterparfumeur Alberto Morilla opnieuw de vrije hand. De Andalusische is een van de beroemdste neus in de wereld en is al verantwoordelijk voor andere iconische geur creaties van het luxe label, zoals de beroemde Bvgari Blv, die heeft gewerkt voor de grootste namen in de industrie, van Cartier tot Yves Saint Laurent, Armani en Givenchy. Iedereen vertrouwt op zijn neus en onschatbare intuïtie.
Met de uniseks geur CK One brak de latere Bvlgari Omnia Paraiba - uitvinder - uiteindelijk door in het begin van de jaren negentig. Bloemen van Kenzo, Aqua di Gio en Daisy voor Marc Jacobs behoren tot zijn beroemdste creaties. De meest succesvolle geuren op de markt komen van regelmatige samenwerking met de grote ontwerpers bijna elk jaar. Morillas, geboren in 1950, studeerde kunst in Genève toen hij zo gefascineerd was door een Vogue interview met Jean-Paul Guerlain dat hij zich zonder voorkennis tot Firmenich richtte.
Zijn enthousiasme leidde tot zijn rekrutering, hoewel hij de enige was die geen apotheker was in het laboratorium. Hij leerde het vak van de parfumeur van de grond af. Maar hij is nog steeds gepassioneerd door het doorbreken van de conventionele regels om de geurcreaties zijn onmiskenbare handtekening te geven. Volgens hem kan de schoonheid van een imperfecte geur een perfectionistisch parfum ver overtreffen. De drager ervan wordt zo een uitzondering.
Voor Bvlgari Omnia Paraiba combineerde hij bloemige en fruitige noten die de gepassioneerde sensualiteit van Brazilië dragen. Geboren in Sevilla, de hoofdstad van het vurige Andalusië, was het voor hem gemakkelijk om zich de hartstochtelijke Braziliaanse levenslust voor Bvlgari Omnia Paraiba voor te stellen. Morillas heeft zich tot doel gesteld om mensen blij te maken met haar geuren. Met Paraiba is hij daar ongetwijfeld weer in geslaagd.

Bvlgaris Omnia Paraiba flessenfles betovert als edelsteen.

Bvlgari Omnia Paraiba's Flakon is gebaseerd op een wereldberoemde Braziliaanse edelsteen , de Paraiba Tourmaline, waarvan het heldergroen wordt weerspiegeld in het ontwerp van alle producten in de serie. De gebogen container van de Eau de Toilette Spray doet denken aan het symbool symbool voor oneindigheid van wiskunde. De geuren uit de Omnia Paraiba-serie van Bvlgari zijn dan ook tijdloos en voor eeuwig ontworpen.
De naam Boelgari is gegraveerd aan de zilverkleurige zijden. Net als de groene edelsteen zijn de geuren van Omnia Boelgari zo gecomponeerd dat ze vrouwen nog vele jaren kunnen inspireren. Anderen doen denken aan twee gekoppelde schakels. De fruitige geuren daarentegen getuigen van zonnige dagen en vrijheid. Bvlgari Omnia Paraiba - een fragrance-ervaring die grenzen overstijgt en kettingen doorbreekt.

Victoria's Secret Angel Edita Vilkeviciute modellen voor Bvlgari Omnia Paraiba

De Bvlgari spot Omnia Paraiba neemt de kijker mee naar de tropische stranden van Brazilië. Het spel van schaduw en licht dat door de bladeren van de palmbladeren dringt, is de perfecte scène voor de schoonheid van de geur: Victoria's Secret Angel Edita Vilkeviciute. Sinds het supermodel in 2006 haar Runway-debuut maakte voor Just Cavalli, is haar carrière sterk gestegen. Modefotograaf nummer één, Mario Testino had het al voor haar lens en het was het gezicht van talloze campagnes.
Op de catwalk liep ze voor Chloe, Chanel, Yves Saint Laurent en Dolce&Gabbana om maar een paar van de bekendste topontwerpers te noemen die de adembenemende Litouwse vrouw kozen. Haar fijne gelaatstrekken zijn ook bekend van geurcampagnes, waaronder Calvin Klein en Omnia Crystalline. De kleurrijke sieraden op haar subtiel gebruinde huid geven een vakantiestemming voor Paraiba, lichtheid en weelderige luxe tegelijk. Net als het gevoel dat Omnia Paraiba zijn eigenaar krijgt.
Sensuele langzame bewegingen en indringende blikken maken de korte film voor Bvlgari Omnia Paraiba een feest van moeiteloze vrouwelijke schoonheid en sensualiteit. Edita straalt zelfvertrouwen uit en is niet bang om haar verleidelijke vaardigheden te gebruiken. Maar in een klassiek donker eendelig stuk toont ze helemaal niet zo veel huid, het is haar charisma en moeiteloosheid die haar zo aantrekkelijk maken.
De plek voor Bvlgari Omnia Paraiba: Mysterieuze blikken onder een zonnehoed met een brede rand werpen een betovering over het publiek. Omringd door tropisch groen, sluit de helder blauwgroene fles van de geur aan bij de weelderige edelstenen van de sieraden, in de eerste plaats natuurlijk de unieke Braziliaanse Paraiba toermalijn van dezelfde kleur, die deze geur zijn naam gaf.