Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Cool Water Reborn

De geur +

Davidoff Cool Water Reborn - De wedergeboorte van een klassieke

Davidoff Cool Water Reborn is een herengeur uit 2022. De drie geuressences van de eau de toilette geven aanleiding tot vele geuren in de loop van de geur, waarbij frisse, groene, aquatische, kruidige, synthetische en houtachtige noten overheersen. Slechts discreet draagt Cool Water Reborn zoete, harsachtige en citrusnoten. De geur begint met Tunesische rozemarijn, die kruidig en opwekkend ruikt. Galbanum voegt groene en balsamico elementen toe aan de geur, die doet denken aan vers gekapte naaldbomen in de warme lucht van het zuiden. Haïtiaanse vetiver sluit de geur af met zoete, citrusachtige, dan groene en ten slotte aardse, houtachtige noten.

Het flaconontwerp van Davidoff Cool Water Reborn volgt dat van Cool Water, dat werd ontworpen door Peter Schmidt. De platte kubusvorm krijgt een ingehouden elegantie door facetgeslepen hoeken. Hij is onopvallend maar duidelijk zichtbaar. Aan de basis is de flacon transparant, wordt steeds donkerder in een kleurverloop en eindigt met een glanzende zwarte dop in de vorm van een cilinder. Het kleurverloop bevat verschillende tinten blauw, van lichtblauw tot het diepste donkerblauw. Zo spreekt de flacon tot de geur, die fris is maar toch een diepe kant heeft. Zoals de flacon laat zien, brengt de geur een serene elegantie en frisheid naar alle gelegenheden die zichzelf niet op de voorgrond dringt.

Toen Pierre Bourdon in 1988 de geur Cool Water creëerde, kwam hij tegemoet aan het verlangen van velen naar een geur van de zee. De aquatische geur van Cool Water wordt al snel een verkoophit en ontwikkelt zich tot een klassieker onder de mannelijke zomergeuren. Davidoff Cool Water Reborn bevat nog steeds een aquatische noot, maar gaat meer richting de kust met kruiden en groene noten. In plaats van een frisse zeegeur ervaren we een geur die zee en vegetatie mengt. Het is sensueler en heeft meer diepte. Helaas weten we niet welke parfumeur achter deze nieuwe creatie zit. De zee geeft haar geheimen zelden prijs.

Voor Davidoff Cool Water Reborn laat het bedrijf de fles spreken. De fles wordt verlicht door een opkomende zon voor een fotocollage van twee oceaanthema's. Aan de rechterkant van de fles rolt een golf naar de fles toe. Aan de rechterkant van de fles rolt een golf naar de fles toe. Aan de linkerkant weerspiegelt de zee de koele ochtendzon in metallic zilvergrijs. De geur heeft ook deze dualiteit, de koele frisheid en de bewegende passie.

Basisnoten:
Galbanum
Tunesische rozemarijn
Haïtiaanse vetiver
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten