Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Toen de Nijl door de Britse hoofdstad stroomt: Geïnspireerd door de Egyptische godheid Nefertum en haar tuinen, Molton Brown Geranium Nefertum ontstond er een uniseksgeur vol exotisme en vrijheid.

Molton Brown Geranium Nefertum kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Als de Nijl in Londen was....

...het zou deze geur kunnen afgeven. De uniseksgeur Molton Brown Geranium Nefertum is sinds 1 mei 2019 beschikbaar. Het parfum werd gecreëerd door Carla Chabert, de dochter van de wereldberoemde parfumeur Jacques Chabert.

Voor de Eau de Toilette Spray Molton Brown Geranium Nefertum mengt ze een topnoot van bergamot en vijgenblad. In de hartnoot komen de zoete en bloemige aroma's van jasmijn tevoorschijn en mengen zich met mint geranium, terwijl de basis bestaat uit zachte tonen van sandelhout, eikenmos en labdanum.

Deze combinatie zorgt Molton Brown Geranium Nefertum voor een succesvolle versie van "East meets West". De parfumeur werd immers geïnspireerd door de gedachte wat er waarschijnlijk zou gebeuren als de Nijl en de mysterieuze tuinen van Nefertum, de god van het parfum, naar Londen zouden worden getransporteerd. Het is dus niet langer verrassend waar de naam Molton Brown Geranium Nefertum vandaan komt. Het label verwijst naar dit parfum, omdat het ook beschikbaar is als een parfum, een van de meest ongewone die ooit in uw huis is gecreëerd. Of dat waar is of niet is iets wat je zelf moet beslissen, maar het is in ieder geval Molton Brown Geranium Nefertum ongewoon, aantrekkelijk en apart. Tegelijkertijd nodigt het parfum uit om de regels te ontspannen of meteen te breken.

Kopnoten:
Bergamot
Vijgenblad
Hartnoten:
Jasmijn
roosgeranium
Basisnoten:
Eikenmos
Labdanum
Sandelhout
Parfumeur:
Carla Chabert
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-12%1