Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-35%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Wild Mint & Lavandin

De geur +

Molton Brown Wild Mint & Lavandin: Als een frisse ochtend

De geurserie Molton Brown Wild Mint & Lavandin prikkelt de zintuigen met een frisse, kruidige geur. Het aroma van wilde munt is groen en kruidig. Omdat het mentholgehalte lager is dan dat van pepermunt, is de algehele geur zacht en elegant. Lavendel versterkt het verfrissende karakter van de geur met frisse, bloemige noten. Iriswortel benadrukt de bloemige geur met fijne noten en een delicate poederigheid. Nootmuskaat voegt pit en warmte toe aan de geur. Tonkaboon voegt ook subliminale warme noten toe, met een sensuele vanillegeur en een vleugje houtachtige frisheid. Molton Brown Wild Mint & Lavandin is verkrijgbaar als Eau de Toilette, Eau de Parfum, Travel Case Navulling en als Bad & Douchegel. De frisse en elegante geur omhult de vrouw met een ontspannen en frisse uitstraling.

De groene kleur van de geur komt ook terug in het ontwerp van de Molton Brown Wild Mint & Lavandin flacon. De cilindervormige flacon van het eau de parfum is voorzien van een mooie gemarmerde bol. Met zijn bruine en zilveren design ziet hij er zwaar en elegant tegelijk uit. Met zijn lichtgekleurde glas en zilveren bol lijkt de eau de toilette veel lichter, wat overeenkomt met de lagere geurconcentratie. De naam is discreet geschreven in grijze letters op de bovenkant van het glas, terwijl de merknaam in reliëf is aangebracht in de metalen huls. De flacons stralen elegantie en de groene noten van de geur uit.

Nathalie Koobus heeft al verschillende geuren gecreëerd voor het Engelse nichemerk. In Molton Brown Wild Mint & Lavandin gebruikt de in Grasse geboren parfumeur groene, frisse en bloemige noten. Het resultaat is een luxueuze geur met de perfecte balans tussen frisse lichtheid en warme elegantie. Naast haar werk als parfumeur traint Koobus kinderen in judo, maakt ze graag wandelingen in de natuur en laat ze zich inspireren door alles wat ze tegenkomt.

Het in Londen gevestigde luxelabel heeft geen grote reclamefilms nodig om zijn geuren en verzorgingsproducten aan de man te brengen. In plaats daarvan vertrouwt het bedrijf op foto's van de prachtige flacons. Het ontwerp van de flessen is, net als dat van de badkamerproducten, een visueel hoogtepunt in elke kamer. De rechte vormen stralen rust en elegantie uit, terwijl de kleuren emoties oproepen. De groene kleur van Molton Brown Wild Mint & Lavandin werkt onmiddellijk ontspannend. Liefhebbers van de frisse geur kunnen het effect versterken door de Bath & Shower Gel en Eau de Toilette op een natte huid aan te brengen.

Parfümeur:
Nathalie Koobus
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten