Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Wild Mint & Lavandin

De geur +

Molton Brown Wild Mint & Lavandin Als een frisse ochten

De geurserie Molton Brown Wild Mint & Lavandin prikkelt de zintuigen met een frisse, kruidige geur. Het aroma van wilde munt is groen en kruidig. Omdat het mentholgehalte lager is dan dat van pepermunt, is het algehele effect van de geur zacht en elegant. Lavendel versterkt het verfrissende karakter van de geur met frisse, bloemige noten. Iriswortel onderstreept de bloemige geur met fijne noten en delicate poederigheid. Nootmuskaat voegt pit en warmte toe aan de geur. Tonkaboon voegt ook subliminaal warme noten toe en ruikt sensueel naar vanille met een vleugje houtachtige frisheid. Molton Brown Wild Mint & Lavandin is verkrijgbaar als Eau de Toilette, Eau de Parfum, Travel Case Navulling en Bath & Shower Gel. De frisse en elegante geur omhult de vrouw met een ontspannen en frisse uitstraling.

Het groen van de geur komt ook terug in het ontwerp van de flacon van Molton Brown Wild Mint & Lavandin. De cilindervormige flacon van het eau de parfum heeft een prachtige gemarmerde bol als stop. Met zijn bruin-zilverkleurige design ziet hij er zwaar en nobel tegelijk uit. De Eau de Toilette lijkt veel lichter met zijn lichte glas en zilveren bol, wat overeenkomt met de lagere geurconcentratie. De naam is discreet geschreven in grijs op de bovenkant van het glas, terwijl de merknaam in reliëf is aangebracht in het metalen omhulsel. De flacons stralen elegantie en de groene noten van de geur uit.

Nathalie Koobus heeft al verschillende geuren gecreëerd voor het Engelse nichemerk. In Molton Brown Wild Mint & Lavandin gebruikt de in Grasse geboren parfumeur groene, frisse en bloemige noten. Het resultaat is een luxueuze geur met de perfecte balans tussen frisse lichtheid en warme elegantie. Naast haar werk als parfumeur traint Koobus kinderen in judo, houdt ze van wandelingen in de natuur en laat ze zich inspireren door alles wat ze tegenkomt.

Het Londense luxelabel heeft geen grote reclamefilms nodig om zijn geuren en verzorgingsproducten te verkopen. In plaats daarvan vertrouwt het bedrijf op foto's van de prachtige flacons. Het ontwerp van de flacons is, net als dat van de badkamerproducten, een visueel hoogtepunt in elke kamer. De rechte vormen stralen rust en elegantie uit, de kleuren wekken emoties op. Het groen van Molton Brown Wild Mint & Lavandin ontspant onmiddellijk. Wie van de frisse geur houdt, kan het effect versterken door de Bath & Shower Gel en de Eau de Toilette op een natte huid aan te brengen.

Basisnoten:
Iriswortel
Munt
Muskaat
Provençaals lavendel
Tonkaboon
Parfumeur:
Nathalie Koobus
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-17%1