Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Jasmine & Sun Rose

De geur +

Egypte ontmoet Londen

Molton Brown Jasmine & Sun Rose debuteerde in 2018 in de wereld van de geuren. De vrouwengeur heeft een onverwacht pittige en fruitige aanwezigheid, die de parfumeur introduceert met een topnoot van aromatische rijpe frambozen, delicate perziken en verfrissende, citrusbergamot. De hartnoot bevat jasmijn, de belichaming van de fijne oosterse geur. Gecombineerd met osmanthus en zonnige rozen, betovert de geur op weg naar de basis van patchoeli, muskus en labdanum.

De inspiratiebron Molton Brown Jasmine & Sun Rose is een avondcruise op de Nijl, waarbij een zacht briesje de bloemengeuren uit de tuinen van de villa's meevoert. De warmte van de dag hangt nog steeds in de lucht, ook al kun je de koelte van de nacht al raden en nodigt het je uit om te dromen. Molton Brown Jasmine & Sun Rose is een vrouwelijke geur met fijne oosterse klanken. De Eau de Toilette is precies goed voor iedereen die overdag iets bijzonders wil dragen zonder zijn of haar tegenhanger olfactorisch te onderdrukken. De parfumeur slaagt erin de koele elegantie van Londen te mengen Molton Brown Jasmine & Sun Rose met de bruisende warmte van Egypte. Het resultaat is een parfum dat vrouwelijk, elegant en absoluut uitzonderlijk is.

Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-26%1