Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Of het nu voor het Engelse koningshuis was of voor gewone mensen: Kruidige gember en delicate lelie vormen samen een hemelse uniseksgeur op Molton Brown Heavenly Gingerlily.

Molton Brown Heavenly Gingerlily kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Molton Brown Heavenly Gingerlily: De favoriete welly serie van de Royals

Voor de Engelsman zijn bubbelbaden net zo betrouwbaar als zijn "kopje thee" om te regenereren aan het einde van een lange dag - en niet alleen voor hem. Molton Brown, officieel hofleverancier van de koningin, streelt de zo gewilde ontspanning met zijn geurige wellness- en verzorgingscollectie Molton Brown Heavenly Gingerlily: met een hemels, pittig boeket van pittige gember, sensuele jasmijn, de geur van exotische bloesems en tropische houtsoorten.

Het boeket van de sensuele, frisse Heavenly Gingerlily Eau de Toilette (2015), ook verkrijgbaar als Eau Fraiche, is op zichzelf al hemels: Kardemom, gember en kruidnagel nemen u mee naar een sensuele, warme wereld waarvan het hart klopt van geurige tuberoos, Aziatische gemberlelie, tagetes en betoverende jasmijn. De geurbasis van muskus, cederhout en sandelhout is zacht en sensueel. Alle producten in de Wellness Collectie zijn geïnspireerd op dit sensuele vleugje tropisch paradijs. Met hun luxueuze verzorgingsstoffen reinigen en strelen ze de huid.

Samengesteld in 2019 om de 50e verjaardag van Molton Brown te vieren, brengt het Eau de Parfum voor de set een eerbetoon aan de wellness-serie Molton Brown Heavenly Gingerlily met bloemige en elegante accenten: het opent delicaat met geurige osmanthusbloem, gevolgd door gember en kardemom, op een arrangement van roos-lelie-orris. Tuberoos, cederhout en vanille vormen de zachte bedding.

Kopnoten:
Kardemom
Gember
Kruidnagel
Hartnoten:
Tuberoos
Afrikaantje
Lelie
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Jacques Chabert
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-24%1