Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-35%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Londen via San Pedro: De inspiratiebron voor de kruidige, houtachtige Molton Brown Tobacco Absolute gaat terug tot de 18e eeuw en begint in Zuid-Amerika. In die tijd ontdekte de botanicus Dr. William Houstoun een nieuw soort tabaksplant waarvan het aroma vandaag de dag nog steeds onmiskenbaar is.

Molton Brown Tobacco Absolute goedkoop kopen

De geur +

Molton Brown Tobacco Absolute: Zuid-Amerikaanse smaken en Engelse parfumerie

Het traditionele Londense huis Molton Brown lanceerde zijn mannengeur Tobacco Absolute in 2015 onder het motto "Londen via San Pedro". De inspiratie voor deze geur kwam van de Britse botanicus William Houstoun, die in de 18e eeuw in Zuid-Amerika een tot dan toe onbekende, uitzonderlijk aromatische tabaksplant ontdekte.

Molton Brown Tobacco Absolute is een zeer diepe, aromatische geur die wordt gekenmerkt door een fascinerende combinatie van warme houtachtige noten en rijpe Zuid-Amerikaanse tabak. Het opent heel fris. Scherpe bergamot en zuurzoete grapefruit bepalen de topnoot. Elegante elemihars versterkt de frisheid met een zachte ondertoon. Karaktervolle, houtachtige geurnoten komen naar voren in de hartnoot. Aromatisch cederhout en kostbaar rozenhout worden gecombineerd met kruidige nootmuskaat om een bijzonder elegant geurakkoord te creëren. De basisnoot verspreidt de unieke geur van rijpe, gedroogde Paraguayaanse tabaksbladeren met een aangename intensiteit. Fijn leer en Peruaanse balsem voegen een zacht, warm accent toe. De heerlijke tabak uit Paraguay blijft lang hangen in de zintuigen met karaktervolle elegantie, diepte en een vleugje sensualiteit als extract van het parfum.

In zijn geheel is Molton Brown Tobacco Absolute een fascinerende nuchtere, diepgaande en volwassen geur voor mannen. Ingrediënten van de hoogste kwaliteit zorgen voor een langdurige geurbeleving.

Parfümeur:
Elsa Chabert
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten