Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Londen via San Pedro: De inspiratiebron voor de spicy-woody Molton Brown Tobacco Absolute gaat terug tot de 18e eeuw en begint in Zuid-Amerika. Het was toen dat de botanicus Dr. William Houstoun een nieuw soort tabaksplant ontdekte waarvan het aroma vandaag de dag nog steeds onmiskenbaar is.

Molton Brown Tobacco Absolute kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Molton Bruine Bruine Tabak Absolute: Zuid-Amerikaanse Aroma's en Engelse parfumkunst.

Het traditionele Londense huis Molton Brown lanceerde zijn mannengeur in 2015 Tobacco Absolute onder het motto "Londen via San Pedro". De inspiratie voor dit parfum kwam van de Britse botanicus William Houstoun, die in de 18e eeuw een tot dan toe onbekende, bijzonder aromatische tabaksplant in Zuid-Amerika ontdekte.

Molton Brown Tobacco Absolute is een zeer diepe, aromatische geur, gekenmerkt door een fascinerende combinatie van warme houtachtige noten en rijpe Zuid-Amerikaanse tabak. Hij opent heel fris. De topnoot wordt gedomineerd door pittige bergamot en bitterzoete grapefruit. Edele elemi hars versterkt de frisheid met een zachte ondertoon. In de hartnoot komen karakteristieke, houtachtige geuren naar voren. Aroma's van rijk cederhout en edel rozenhout in combinatie met kruidige nootmuskaat zorgen voor een bijzonder elegant parfumakkoord. De basisnoot ademt de unieke geur van rijpe, gedroogde bladeren van Paraguayaanse tabak in een aangename intensiteit. Fijn leer en Peruaanse balsem voegen een zacht, warm accent toe. De prachtige tabak uit Paraguay blijft met karaktervolle elegantie, diepte en een vleugje sensualiteit als een extract van het parfum lang in de zintuigen.

In zijn geheel is het Molton Brown Tobacco Absolute een fascinerende, nuchtere, diepe en volwassen mannengeur. Ingrediënten van de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat de geurbeleving lang meegaat.

Kopnoten:
elemihars
Bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
Cederhout
Muskaat
Rozenhout
Basisnoten:
Paraguayaanse tabak
leder
Perubalsem
Parfumeur:
Elsa Chabert
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-26%1