Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 136
toepassen
vandaag tot-26%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom is een heerlijk bloemig-groene geur die mannen en vrouwen streelt in de warmere maanden. Groene mandarijn, bloemige noten en witte thee ontvouwen hun aroma's.

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom goedkoop kopen

De geur +

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom - Een frisse lentemorgen

De Molton Brown Lily & Magnolia Blossom geurserie omhult de neus met een prachtige frisse geur die wordt gekenmerkt door delicate bloemige noten en groene nuances.

Op één noot na verschilt de samenstelling van het eau de parfum en eau de toilette niet. Een zachte tienernoot ondersteunt de zachte magnolia aan het begin van de geur. In het eau de parfum zorgt peer voor meer zoetheid, terwijl groene mandarijn licht fruitige, frisse noten geeft die doen denken aan een bedauwde ochtend. Ze zorgen er ook voor dat de lelietjes-van-dalengeur fris overkomt. Naast lelietjes-van-dalen ontvouwen fresia en pioenroos hun geurnoten in het hart van Lily & Magnolia Blossom. Warm sandelhout maakt de geur af met muskus en ylang-ylang. De geurserie werd gecreëerd in 2021 en begeleidt vrouwen en mannen overdag en 's avonds met een gemiddelde sillage en een goede houdbaarheid.

De flacons van de Molton Brown Lily & Magnolia Blossom geurserie hebben dezelfde vorm maar verschillen in kleur. Het eau de parfum trekt de aandacht met een groen gemarmerde bol die de dop vormt. Deze rust op een donker oppervlak dat naar binnen taps toeloopt. Het glas van de flacon heeft een donkerbruine kleur. Het glas van de eau de toilette is licht, terwijl de bol dezelfde donkere, glanzende metaalkleur heeft als de bol. Het kleurontwerp geeft het eau de parfum iets meer zeggingskracht, meer frisheid en een grotere warmte, wat vooral duidelijk is in de basis. De eau de toilette is consistent fris en koel, als een lentemorgen na een regenbui.

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom belichaamt de waarden van het Engelse merk zonder compromissen. Hoogwaardige ingrediënten, een focus op een individuele touch en extreem hoge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen kenmerken het bedrijf, dat in 1971 begon als kapsalon. Naast parfums biedt Molton Brown veel producten voor lichaams- en haarverzorging. Ook deze maken indruk met luxe texturen, de fijnste geuren en voedende en beschermende ingrediënten. Deze uitzonderlijk hoge kwaliteit leverde het bedrijf de titel "Royal Warrant" (hofleverancier) op van koningin Elizabeth II.

Naast productfoto's van de flacons toont het huis een foto die de geur prachtig weergeeft. Een glazen bol ligt voor een mintgroene achtergrond. Daarin is een steel van een lelietje-van-dalen te zien, waarbij de vormen vervormen aan de randen van de bol. Dit wekt de indruk van een zeer frisse, groene en bloemige geur, zo delicaat en helder als de zon in de lente.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten