Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom is een heerlijke bloemig-groene geur die dames en heren streelt in de warme maanden. Groene mandarijn, bloemige noten en witte thee ontvouwen hun aroma's.

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom - Een frisse lentemorge

De geurserie Molton Brown Lily & Magnolia Blossom omarmt de neus met een mooie frisse geur die leeft met zowel delicate bloemige noten als groene geurnuances.

Op één noot na verschillen Eau de Parfum en Eau de Toilette niet in samenstelling. Een zachte tienernoot ondersteunt de zachte magnolia aan het begin van de geur. In het Eau de Parfum voegt peer meer zoetheid toe, groene mandarijn geeft licht fruitig-frisse noten die doen denken aan een bedauwde ochtend. Ze doen ook de geur van lelietjes-van-dalen fris lijken. Naast lelietjes-van-dalen ontvouwen fresia en pioenroos hun geurnoten in het hart van Lily & Magnolia Blossom. Warm sandelhout sluit de geur af met muskus en ylang-ylang. De geurserie, gecreëerd in 2021, begeleidt vrouwen en mannen door de dag en avond met een gemiddelde sillage en een goede houdbaarheid.

De flacons van de geurenserie Molton Brown Lily & Magnolia Blossom zijn vergelijkbaar van vorm maar verschillen van kleur. Het Eau de Parfum trekt de aandacht met een groen gemarmerde bol die de sluiting vormt. Hij rust op een donker oppervlak dat naar binnen taps toeloopt. Het glas van de flacon is donkerbruin. Bij de eau de toilette is het glas licht, terwijl de bol dezelfde donkere glanzende metaalkleur heeft als de bol. Het kleurontwerp geeft het Eau de Parfum iets meer zeggingskracht, meer frisheid en een grotere warmte, die vooral in de basis terug te vinden is. Het Eau de Toilette lijkt overal fris en koel, als een ochtend in de lente na een regenbui.

Molton Brown Lily & Magnolia Blossom belichaamt de waarden van het Engelse merk zonder compromissen. Hoogwaardige ingrediënten, een focus op een individuele touch en uitzonderlijk hoge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen zijn de kenmerken van het bedrijf, dat in 1971 begon als kapsalon. Naast parfums biedt Molton Brown veel producten voor lichaams- en haarverzorging. Ook deze overtuigen met luxueuze texturen, de fijnste geuren en verzorgende en beschermende ingrediënten. Deze uitzonderlijk hoge kwaliteit leverde het huis de titel "Royal Warrant" op van koningin Elizabeth II.

Naast productfoto's van de flacons toont het huis een foto die de geur prachtig weergeeft. Een glazen bol ligt voor een mintgroene achtergrond. Daarin is een steel van een lelietje-van-dalen te zien, waarbij de vormen aan de randen van de bol vervormen. Dit wekt de indruk van een zeer frisse, groene en bloemige geur, delicaat en helder als de zon in de lente.

Kopnoten:
Magnolia
witte thee
groene mandarijn
Peer
Hartnoten:
Lelietje-van-dalen
Pinksterroos
Freesia
Basisnoten:
Sandelhout
witte muskus
Ylang Ylang
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 131
toepassen
vandaag tot-18%1