Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Man Extreme

De geur +

Een charismatische geurbeleving met cultkarakter

Als symbool van mannelijkheid lanceerde Bvlgari in 2013 de mannengeur Bvlgari Man Extreme - en veroverde het bijna 's nachts met zijn verleidelijke mannengeur. Het combineert een taartgeur met houtachtige en verfrissende elementen. Het parfum wordt gekenmerkt door een sterke intensiteit en geeft een uitstekende uitstraling. Een opwindende houtigheid onderscheidt zich van de mediterrane frisheid. De geur weerspiegelt energie en kracht, maar ook een vleugje Oriënt en avontuur. Bvlgari Man Extreme staat voor dat bepaalde iets in elke situatie.

De belangrijkste akkoorden van deze mannengeur zijn een warme en frisse kruidigheid en een vleugje groene houtachtigheid. Dit alles wordt gecombineerd met een aromatisch en tegelijkertijd fris effect. De frisse topnoten van bergamot, roze grapefruit en cactus worden gecombineerd met een hart van amber, guatemala kardemom en witte fresia accenten. De houtachtige accenten van balsahout, vetiver uit Haïti en benzoë uit Laos, die onze zintuigen betoveren met Bvlgari Man Extreme en de geur in ons geheugen verbranden, zorgen voor de finishing touch.

Bvlgari Man Extreme spreekt tussen de fijn gecomponeerde lijnen van verleiding en avontuur. Het doet dit echter zonder opdringerig te zijn en is gericht op mannen die er de voorkeur aan geven om op een subtiele en duurzame manier de aandacht te trekken.

Kopnoten:
Roze pompelmoes
Bergamot
Cactusschelp
Hartnoten:
Witte fresia
Kardemom
Amber
Basisnoten:
Vetiver
Benzoë
Balsahout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Man Extreme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Ciatell van 06. juli 2014
mooi design, heerlijke geur

Prachtig ontworpen fles met een heerlijke geur. Voor mannen tussen 20 en 100! Ik koop deze geur al lang en zal hem altijd in mijn verzameling houden!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-52%1