Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Le Gel Sourcils is met zijn speciale gel formule bijzonder geschikt om de wenkbrauwen perfect te vormen. Met zijn fijne textuur condenseert, vormt en fixeert hij naar wens de wenkbrauwen. Kruiden actieve ingrediënten versterken de wenkbrauwen en verhogen de weerstand en groei. De gel biedt ook betrouwbare bescherming tegen uitdroging en schadelijke milieu-invloeden. Chanel Le Gel Sourcils zijn comfortabel om te dragen omdat ze niet verkruimelen of verharden. In plaats daarvan zorgt Le Gel Sourcils met een speciale vloeibare formule voor een langdurig gevoel van frisheid. Filmvormende polymeren fixeren de wenkbrauwen voorzichtig zonder ze te verzwaren. De vezels in de gel zijn ideaal voor het verdichten van de wenkbrauwen. Dankzij de meegeleverde kleine borstel is het aanbrengen kinderspel. Met het penseel kunnen de wenkbrauwen nauwkeurig worden gedefinieerd en wordt het aanbrengen van de gel vergemakkelijkt. Le Gel Sourcils worden aangebracht door de wenkbrauwen omhoog te borstelen. Het uiteinde van de borstel kan worden gebruikt om de gewenste gebieden aan te passen en te versterken. Chanel Le Gel Sourcils is verkrijgbaar in drie kleuren: 350 Transparant, 360 Blond en 370 Brun, passend bij alle wenkbrauwkleuren. Le Gel Sourcils van Chanel is dermatologisch en oogheelkundig getest. Het is huidvriendelijk en ook geschikt voor gevoelig haar. Kruidensubstanties hebben een blijvend verzorgend effect. Dit houdt niet alleen de wenkbrauwen de hele dag in vorm, maar regenereert en versterkt ze ook rondom. Stijl en verzorging van uw wenkbrauwen met de producten uit het Chanel Le Gel Sourcils assortiment.

Het design

De nieuwe Chanel Le Gel Sourcils wenkbrauw gel vervolledigt de make-up met perfect gestileerde wenkbrauwen. De fijne textuur plakt en weegt de wenkbrauwen niet, maar zorgt ervoor dat ze gemakkelijk en langdurig te definiëren zijn. Daarnaast ontwikkelt Le Gel Sourcils een fascinerend verzorgend effect dat de groei en weerstand van de wenkbrauwen versterkt. Ook het verpakkingsontwerp van de Chanel wenkbrauw gel is indrukwekkend. Het is verkrijgbaar in de vorm van een slank zwart potlood. De fijne borstel kan met de dop worden uitgetrokken. Het zorgt ervoor dat de wenkbrauwen vloeiend gekamd en gedefinieerd kunnen worden. Dit vereenvoudigt het aanbrengen en stylen aanzienlijk. Na gebruik kan de pen weer schoon en veilig in elkaar worden geschoven. Dankzij de compacte verpakkingsvorm past Le Gel Sourcils van Chanel perfect in elke tas en is ook geschikt voor op reis of onderweg. De producten uit de Chanel Le Gel Sourcils serie zijn te herkennen aan de glanzende zwarte pen en het Chanel logo.

Het assortiment

Voor de perfecte aanvulling van wenkbrauwmake-up biedt Chanel Le Gel Sourcils nu wenkbrauwpotloden aan. Ze worden gekenmerkt door een aangename en lichte textuur die niet weegt en de wenkbrauwen niet kleeft. De haren zijn daarentegen omgeven door een fijne film die ze beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Opvallend is ook de verzorgende werking van de gel. Met plantaardige actieve ingrediënten versterkt en regenereert het de wenkbrauwen en verbetert het de dichtheid, soepelheid en groei. Met de geïntegreerde borst kunnen de wenkbrauwen perfect gekamd en naar wens gedefinieerd worden. Le Gel Sourcils van Chanel biedt een betrouwbare houvast tegen wind en weer. Vloeistoffen en filmvormende polymeren stylen zachtjes en verzorgen de wenkbrauwen. De geïntegreerde vezels geven de wenkbrauwen een strakke en extra houvast. Voor het aanbrengen dompelt u het penseel in de gel en poetst u de wenkbrauwen van boven naar beneden. Met de punt van de borstel kunt u de afzonderlijke gebieden intensiveren en afstellen. Met de kleurvarianten 350 Transparant, 360 Blond en 370 Brun kunt u Chanel Le Gel Sourcils eenvoudig aanpassen aan uw eigen wenkbrauwkleur. Deze unieke gel is niet alleen geschikt voor blond of brunette haar, maar ook als transparante gel voor gekleurd haar. Chanel's nieuwe wenkbrauw gel is oogheelkundig en dermatologisch getest. Het is ook geschikt voor gevoelig haar en voor de gevoelige huid. De rijke gel fixeert niet alleen de wenkbrauwen, maar versterkt en regenereert ze ook voor meer volheid en dichtheid. Als u uw wenkbrauwen perfect wilt verzorgen en stylen, moet u nu kiezen voor de producten uit het Chanel Le Gel Sourcils assortiment.