Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

De alleskunner voor de ogen - De Chanel Stylo Ombre et Contour Series

De Chanel Stylo Ombre et Contour is ideaal voor het aanbrengen van een snelle, maar geweldig uitziende make-up op de ogen. De pen kan tegelijkertijd gebruikt worden als eyeliner, eyeliner en oogschaduw. Eén nuance opent al vele mogelijkheden voor verschillende looks. Een combinatie van verschillende kleuren zorgt voor nog meer creativiteit. Het penformaat is ideaal voor op reis, na het sporten of om van een dagmake-up een avondmake-up te maken. In tegenstelling tot poedervormige producten kan het tijdens het transport niet breken. De stabiele plastic hoes beschermt het lood en er is ook een stevig sluitend deksel. De kabel kan met één beweging naar de juiste lengte worden gedraaid. Een andere borstel is ook niet absoluut noodzakelijk. De punt is ideaal voor het tekenen van fijnere lijnen en het definiëren van de ogen. De brede kant vult het ooglid snel en efficiënt. Indien nodig kan de textuur zachtjes met de vingers worden gemengd. De textuur is romig en glijdt moeiteloos over de huid. Dit is ideaal om de gevoelige huid rond de ogen niet te overbelasten. Toch overtuigt hij door de intensiteit van de kleur en de lange levensduur. De kleuren kunnen ook op de binnenrand van het ooglid worden gebruikt. Afhankelijk van het gewenste effect kan het bovenste en onderste ooglid worden gedefinieerd. Lichtere nuances kunnen goed gebruikt worden op de binnenhoek of onder de wenkbrauwboog. Daar zien ze eruit als een hoogtepunt en helpen ze om de ogen groter en alerter te laten lijken. Het kleurenpalet varieert van naakt en aardetinten tot donkere varianten. Zo vindt u de juiste kleuren voor dagelijks gebruik, maar ook voor rookgenoten of katogen. Discrete gradaties in de kleuren helpen om de individuele oogkleur nog beter te accentueren en uit te stralen. De stylo kan ook gebruikt worden als basis voor andere producten. Als pen ligt hij goed in de hand en maakt een precieze toepassing volgens eigen ideeën mogelijk.

Multifunctioneel ontwerp - De Chanel Stylo Ombre et Contour pen

De Chanel Stylo Ombre et Contour is een 3-in-1 pen met een intuïtief ontwerp. Het is een stabiele potlood koffer gemaakt van zwart plastic. Bovendien is er een kabel die naar wens op de juiste lengte kan worden geschroefd. Het is taps toelopend, zodat een precieze en plattere kant beschikbaar is voor toepassing. Op deze manier kan het gebruikt worden als een kohl of oogschaduw. De vorm van de pen ligt altijd in de hand. Zelfs make-up beginners hebben zo volledige controle bij het opmaken. Eindeloze looks zijn mogelijk, waardoor de make-up pen de ideale keuze is tijdens het reizen of onderweg. Een gekleurde band aan de bovenkant van de pen vertegenwoordigt de respectieve nuance. Bovendien is de volledige productnaam in een wit lettertype te zien. Het ingewikkelde CC-logo bevindt zich op de bovenzijde van de dop. Dankzij de details zijn de make-up potloden voor de ogen goed te onderscheiden van andere lippenstiften of contourb potloden met een vergelijkbaar ontwerp.

De 3-in-1 oplossing voor grote ogen - De Chanel Stylo Ombre et Contour collectie

Of het nu gaat om een snelle en natuurlijke look of een ongewone look, de Chanel Stylo Ombre et Contour kan bijna alles. Het oogmake-up potlood kan op drie verschillende manieren gebruikt worden. Als klassieke kohl definieert hij de vorm van het oog en geeft hij het oog meer expressiviteit. Als eyeliner kan het gebruikt worden voor gebogen gevleugelde liners of discrete lijnen. Als oogschaduw biedt het een geweldige kleurbriljantie en betrouwbare dekking. Dit betekent dat één kleur al gebruikt kan worden voor een volledige make-up look. U kunt ook combineren verschillende pennen of de pen met poeder oogschaduw en nog veel meer. Het is een veelzijdige aanvulling op elke make-up collectie. De pen past goed in de hand, zodat zelfs beginners intuïtief precieze lijnen kunnen tekenen. De textuur is romig en zijdeachtig. Dit zorgt voor een aangenaam draaggevoel en helpt de tere huid rond de ogen niet te irriteren. Onderweg kan de kleur direct worden gemengd met de vingers. Zo kan 's avonds een snelle dagmake-up worden gemaakt of versterkt. De nuances complementeren tal van verschillende huidskleuren, oogkleuren en looks. Chanel Stylo Ombre et Contour 06 Nude Éclat is een lichte, glinsterende champagnetint. De mix van crème en rosé is zeer geschikt als highlight of basis. Het creëert een lichte reflex aan de binnenkant van het oog en laat de ogen glanzen. De Chanel Stylo Ombre et Contour 12 Contour Clair is een medium bruine kleur. Het heeft vrij neutrale ondertonen en is daardoor geschikt voor vele andere kleurfamilies zoals roze of groen. Een iets warmere variant van bruin is Chanel Stylo Ombre et Contour 04 Electric Brown. Beide kleuren hebben een licht glanseffect. Chanel Stylo Ombre et Contour 14 Contour Graphique heeft een donkerdere, lichtblauwe grafiettint. Grijs laat vooral blauwe en groene ogen schijnen. De kleur kan goed gebruikt worden voor rookgenoten. Met de Chanel Stylo Ombre et Contour 08 Rouge Noir is er nog steeds een donkere aubergine toon. De subtiele gradaties helpen om de oogkleur te laten glanzen. De donkere tinten zijn een goed alternatief voor zwart en hebben een onvergelijkbare kleurdiepte. Met de Chanel Stylo Ombre et Contour 02 Bleu Nuit is er nog een Navyton. Het heeft een licht grijsachtige ondertoon en is daardoor zeer wisselvallig.