Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Ombre Essentials zijn ontworpen om een goede stap te zetten in de richting van de perfecte oogmake-up. Chanel Ombre Essential zijn zogenaamde mono oogschaduwen, die een enkele schaduw bieden. Dit maakt het makkelijker om verschillende kleuren te combineren dan in sets, omdat de compositie alleen uw eigen smaak volgt en niet door anderen bepaald wordt. En zelfs één enkele kleur kan voor een zeer mooie make-up zorgen. Daarom bevat het Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur ook kleuren die voor elke oogkleur heerlijk flatteus zijn. Elke vrouw kan stijl zichzelf zo goed uitgerust als een professional in het knipperen van een oog.
Chanel Ombre Essential's brede kleurenpalet zorgt ervoor dat met deze oogschaduwen elke trendy look en zelfs klassieke make-up kan worden gecreëerd. Bovendien is de afwerking ook ongebruikelijk en uniform. Oogschaduwen zijn verkrijgbaar in matte of satijnen afwerking en de iriserende look is ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Omdat de oogschaduw, zoals bij Chanel gebruikelijk is, altijd oliën van hoge kwaliteit bevat, zijn de oogschaduwboxen van Chanel Ombre Essentials ook ideaal voor iedere vrouw.
De hoogwaardige textuur voorkomt dat de kleur in kleine rimpels kruipt en de make-up blijft vele uren perfect. De Chanel Ombre Essential Eye Shadows zijn sterk gepigmenteerd, zodat ze enerzijds voldoende dekkracht hebben en anderzijds deze eigenschap ook de duurzaamheid verhoogt. Zijde-eiwitten en vitaminen zorgen voor een mooie look met de beste verzorging. Daarnaast worden derivaten gebruikt die ook bijdragen aan een meervoudige verhoging van de duurzaamheid van de oogschaduw. Deze hoge kwaliteit van Chanel Ombre Essential is ook verantwoordelijk voor de look. Een subtiele make-up is mogelijk met dezelfde oogschaduw als het Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur en een dramatische verschijning. Daarom zijn deze hoogwaardige oogschaduwen geschikt voor al die vrouwen die er goed verzorgd uit willen zien en ook drama en luxe in hun leven en make-up willen zien.

Het design

Een hoogwaardige oogschaduw heeft ook een geschikte verpakking nodig. En omdat Chanel cosmetische producten altijd luxe en exclusief zijn, moet hun verpakking ook aan deze hoge standaard voldoen. De Chanel Ombre Essentials worden dus geleverd in een zwart gelakte doos die van buiten belooft wat de inhoud zal houden. Een hoogwaardige spiegel is geïntegreerd evenals een van de hoogwaardige applicators waarmee de Chanel Ombre Essential Eye Shadow perfect kan worden toegepast. Bovendien heeft de doos afgeronde zijkanten en ligt daardoor zeer zacht en aangenaam in de hand. De make-up ervaring is luxe en opmerkelijk in elk opzicht.

Het assortiment

Het bereik van Chanel Eye Shadows is ook zeer breed in de Chanel Ombre Essentials. Het assortiment Chanel Ombre Essentials, dat kan staan voor een breed scala aan looks, strekt zich uit van een zachte tint tot een sterk roze. En voor elke nuance, het heeft de juiste afwerking. Vooral in de donkere nuances zijn er veel glinsterende effecten. Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur 52 Beige staat voor een zachte look, maar door de zandige tint schijnen de ogen zeer sterk. Hetzelfde geldt voor het Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur Fauve, dat indruk maakt met zijn rozenhoutlook, terwijl het Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur Infini een zachte zilveren afwerking heeft. Deze kleuren zijn uitstekend geschikt voor zakelijk gebruik en zijn ook uitzonderlijk goed als zomerse make-up.
De Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur 47 Ebony daarentegen zijn meer in de donkere nuances, hun licht matte toon zorgt voor grote effecten. Deze kleur is ook uitstekend als medium nuance in Smokey Eyes styling. Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur 60 Ivoor zijn helderder en glanzend, een geelgroene zorgt voor een frisse look. De Ombre à Paupières Mono Douceur 88 Vert Khaki zijn verantwoordelijk voor een zeer elegante kijk op de Chanel Ombre Essentials, ze creëren een indruk zonder al te gepolariseerd te zijn. Khaki en Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur 45 Safari kunnen in hun combinatie een goede keuze zijn voor alle outfits die in de richting van Colonial of Safari Style gaan. En Chanel denkt altijd aan de populaire Smokey Eyes, het Chanel Ombre Essential Ombre à Paupières Mono Douceur 69 Black Star zijn in hun heerlijk donkere antraciet de beste keuze voor een make-up die een sterke indruk zal maken. Zo kunnen deze oogschaduwen een enorm bereik beslaan. Van een eenvoudige dagmake-up tot een dramatische avondvoorstelling, alle stijlen zijn mogelijk.