Geen resultaten resultaat: resultaten:

Chanel Antaeus

De geur +

Chanel Antaeus, de houtachtige en pittige geur voor mannen

Chanel Antaeus Een paar jaar na zijn release schreef hij een geurgeschiedenis - omdat hij al snel een klassieker werd. Tot op de dag van vandaag geniet de houtachtige en frisse geur nog steeds een grote populariteit onder mannen in een grote verscheidenheid van leeftijdsgroepenb>b>b>big populariteit. Omdat Antaeus of Chanel iets heel bijzonders heeft dat in elke geurvezel van de silage lijkt te worden weerspiegeld - en blijkbaar was het precies wat Chanel met de introductie van dit parfum voor hem wilde bereiken.

Baar wat betekent dit precies in het kleine, maar fijn detail? Antaeus werd geïntroduceerd op de markt in het jaar 1981 en veroverde snel. Slechts een paar maanden na de introductie stond de geur op ieders lippen en begeleidde hij mannen uit alle lagen van de bevolking door het leven van alledag. Hij bereikte dit met een unieke woody-fresh silage laag, die onder andere doordrenkt is met tonen van bergamot, kalk, limoen, kalk, roos en basilicum - waardoor de drager er immens aantrekkelijk en begeerlijk uitziet.

Niet verwonderlijk, de geur werd genoemd naar de held Antaeus, die naar verluidt bekend staat als de zoon van Greekse aardgodin Gaeia en de zeegod Poseidon van vele legendes, vooral vanwege zijn schoonheid.

Kopnoten
Bergamot
Koriander
Limette
Scharlei
Myhrre
Citroen
Hartnoten
Basilicum
Jasmijn
Roos
Tijm
Basisnoten
Castoreum
Eikenmos
Labdanum
Patchoeli

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Antaeus met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Hisday van 08. november 2014
Anteus pour hommes Deostick

Luchtige, licht citroenachtige geur. Eigenlijk veel te duur maar voor mij bestaat er helaas geen goed alternatief. Bij een prijs van bijna 50 cent per gram is het vervelend dat er altijd wat in het flesje achterblijft.

Commentaar Josed1972 van 29. augustus 2014
Antaeus - werkt altijd

Een klassieker, die gelukkig nooit werd veranderd. Heerlijk mannelijke geur. Een paar druppeltjes is genoeg om heerlijk te ruiken. Beveel ik graag aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 466
toepassen
vandaag tot-11%