Geen resultaten resultaat: resultaten:

Chanel Allure

De geur +

Chanel Allure, de fruitige en zoete vrouwengeur

De vrouwengeur Chanel Allure werd in 1996 op de markt gebracht. Eau de Parfum biedt een buitengewone geur ervaring die de reukzintuigen verleidt met zijn sensuele vrouwelijke geuren en vangt de exotische geuren van de Oriënt.

De geurcreatie wordt geopend door een fruitige topnoot die je meer doet verlangen. De essentie van bergamot met zijn bittere, zure en verkwikkende frisse geuren roept associaties op met citroenen en straalt tegelijkertijd licht zoete nuances uit. De zoete component wordt versterkt door de geuren van mandarijn en perzik, die er ook sappig en fruitig uitzien. Het hart van het parfum wordt gevormd door een romantisch boeket van rozen-, jasmijn-, waterlelie- en lotusbloemen. Dit bloemrijke spel ontvouwt citroenachtige, vrouwelijke hout- en poederachtige nuances. Deze combineren met bloemige, licht dierlijke en aquatische, discreet zoete geuren tot een bedwelmende geur akkoord. Chanel Allure wordt aangevuld met oosterse uitziende basisnoten. Vetiver wordt gekenmerkt door droge, houtachtige aroma-elementen die doen denken aan bittere chocolade. De rookgeur facetten maken Aziatisch zoet gras tot een onvergetelijke geur ervaring. Vanille en sandelhout zetten houtachtige-balsamico, fluweelzachte, warme en zoet mild geurende accenten en stralen oosterse flair uit om het parfum af te ronden.

De samenstelling van fruitige, sensuele bloemengeuren en exotische geuren stellen de drager in staat om de geurenwerelden van het Oosten en sensuele verleiding te ervaren op een olfactorische manier.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Perzik
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Zeeroos
Lotus
Basisnoten:
Vetiver
vanille
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Allure met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar Horthe van 03. november 2014
Een droom

Dit parfum is echt als een droom en ik gebruik het heel zuinig. Het is supervrouwelijk en heeft duidelijke deurnuances waar ik dol op ben. Zelden zo iets lekkers gehad.

Commentaar Numed1992 van 21. oktober 2014
X-factor

Chanel Allure eau de toilette gebruik ik al veel jaar naar alle tevredenheid. De producten van Chanel hebben gewoon iets extra's, een soort X-factor!

Commentaar Replach van 31. augustus 2014
mijn nieuwe klassieker

Een absolute edele en betoverende geur! Het beste van Chanel volgens mijn smaak. Houdt zeer lang en wordst steeds beter, Ik ben erg enthousiast en beveel de geur graag verder aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 475
toepassen
vandaag tot-10%1