Geen resultaten resultaat: resultaten:

Chanel Cristalle Eau Verte

De geur +

Chanel Cristalle Eau Verte - een geur van natuurlijke groene frisheid

Het Eau de Toilette Concentrée Chanel Cristalle Eau Verte presenteert een betoverend elegant parfum voor vrouwen dat groene, frisse natuur vangt en de zintuigen bloeit met subtiele bloemige noten. Eau Verte betekent groen water. Het parfum vult Chanel's Cristalle collectie aan als een prachtige variatie op de Eau de Toilette Cristalle - als een origineel uit 1974.

Chanel Cristalle Eau Verte ontvouwt een ontspannende sfeer van frisse lucht in de groene natuur, waardoor kristalhelder zonlicht schittert en een delicate bloemengeur van bloeiende magnolia's betoverend opdoemt. De geurbeleving begint met een groene, verfrissende en knapperige topnoot van fijne Hesperide-noten zoals bergamot, limoen, neroli en Siciliaanse citroen. Op deze groene citrus fris, de prachtige bloemige noten van magnolia's bloeien met een nobele delicatesse in het hart van het parfum. In de basisnoot vervolledigen de fascinerende nuances van Jasmin Absolue en Iris het parfum tot in de perfectie.

Een meesterlijk samengestelde geur vol zuiverheid en helderheid, die niet alleen verfrist de zintuigen als een lente-en zomergeur en elegant onderstreept vrouwelijkheid, maar omhult zijn drager met een zorgeloos aura op elk moment met zijn adem van groene natuur in helder licht.

Kopnoten
Witte bloemen
Citroen
Hartnoten
Magnolia
Bergamot
Basisnoten
Jasmijn

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 466
toepassen
vandaag tot-7%