Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve

De geur +

Bvlgari Aqva gieten Homme Atlantiqve, de aquatische frisse mannengeur.

Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve is een zeer speciale mannengeur, waarvan de samenstelling een uniek olfactorieel meesterwerk is. Met de geur van Atlantiqve uit de Aqva-collectie brengt Bvlgari een eerbetoon aan de Atlantische Oceaan. Aqva pour Homme Atlantiqve is een aromatische, tonische geur voor mannen die een krachtige frisheidsgolf uitstraalt.

Dit meesterwerk is gemaakt met de architectuur van een dubbele geur, met behulp van twee akkoorden die tegenover elkaar staan en elkaar wederzijds versterken. De geur pulseert met het "Sea Amber Chord" en contrasteert met het "Ocean Energy Chord". Het pulserende hart van de geur is marien Amber, dat voortkomt uit de diepten van de zee en een van de meest fascinerende geuren van parfumkunst is.

De gecreëerde "Sea Amber Amber Chord" geeft Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve met de geest van de Ambergris zijn signatuur en karakter, terwijl de edele houtnoten in dit akkoord een duidelijk mannelijke dimensie diep in de geur belichaamt. Het omgekeerde "Ocean Energy Chord" is een samensmelting van sterk waterige noten en natuurlijke sappige vruchten met aquatische noten die de geur de dynamische energie van de oceaanstromingen onder water geven.

De samenstelling van de geuren is samengesteld uit Siciliaanse citroen, bergamot uit Calabrië, aquatische noten en salie in de fruity, frisse topnoot. De dominante hartnoot combineert ambergris, marien noten en appel. In de sensueel warme, mannelijke basisnoot ontvouwen zich de aroma's van sandelhout, amberhout, patchoeli, balsamico benzoë en vetiver.

Het parfum Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqve straalt een unusual maritieme frisheid uit en brengt de energie, kracht, dynamiek en heldere diepte van de Atlantische Oceaan over die worden overgebracht naar de essentie van de geur. Een verkwikkend, aromatisch, tintelend en aantrekkelijk mannelijk parfum voor sportieve mannen die zich onderdompelen in de fascinatie van de levengevend oceaan.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Siciliaanse citroen
Waternoten
Hartnoten:
Ambra
Basisnoten:
Vetiver
Patchoeli
Sandelhout
Benzoë

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-45%1