Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Noir

De geur +

Bvlgari Eau Parfumumée Au Thé Noir: de sensuele oud-geur.

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Noir is een verkwikkende, sensuele geurcreatie voor mannen en vrouwen uit de exquise Eau Parfumée collectie, waar alles draait om thee en wellness van de fijnste soort. De inspiratie voor het parfum Eau Parfumée Au Thé Noir komt van de Chinese zwarte thee uit Yunnan, die teruggrijpt op een millennia oude traditie en het middelpunt vormt van deze compositie.

De uniseksgeur is een oosterse, houtachtige bloemige en heerlijk aromatische geur die verkwikkend, inspirerend en tegelijkertijd betoverend is met zijn sensuele en boeiende harmonische adelaarshout (oud). De edele geurcompositie opent met een prachtige topnoot van rozen en de groene sprankelende noten van een veelzijdige, afgeronde essentie van bergamot. De hartnoot onthult de mysterieus geurende akkoorden van zwarte thee, die gecombineerd worden met de aromatische en frisse noten van magnolia. De sensuele basisnoot van adelaarshout (oud) en patchoeli geeft de geur Au Thé Noir een mysterieus en warm aura vol magie.

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Noir is een fascinerende, verrassende, contrasterende en diepe geur voor hem en haar, die de huid zachtjes omhult met een sluier van rozen-, bloemen- en houtnoten. De geur ontwikkelt een krachtig samenspel tussen de vloeiende noten van zwarte thee, de houtachtige noten van patchoeli en de sensuele, boeiende harmonieën van oudh.

Kopnoten:
Rose Absolue
Bergamot
Hartnoten:
zwarte thee
Magnolia
Basisnoten:
Oud
Patchoeli

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1