Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Bvlgari Man

De geur +

Bvlgari Man: de oosterse geur met eigentijdse espriticum

Bvlgari Man is de nieuwe woodyoriental herengeur van het luxe merk Bvlgari. De eau de toilette is in 2010 gemaakt door Alberto Morillas en overtuigt door zijn aantrekkelijke mannelijke geur, gecreëerd door kruidige en houtachtige geurende elementen. De verkwikkende topnoot van zoete lotusbloesems, sprankelende limoenen en sappige groene paarse bladeren zorgt voor een krachtige en dynamische voorspel van de Bvlgari Man.

In het hart ontvouwt zich een stevig aroma van verschillende witte houtsoorten en vetiver voordat Bvlgari Man wordt afgerond met een basisnoot van fijnste teakhout, zoete honing, ambergris, tart benzoën hars en een hint van muskus. Het gevarieerde samenspel van zoete, kruidige en houtige geurelementen maken van de Bvlgari Man een unieke moderne en mannelijke mannengeur die de natuurlijke uitstralingvan elke man onderstreept.

Star parfumeur Alberto Morillas is erin geslaagd om een breed scala aan ingrediënten samen te stellen in een harmonische melodie, wiens aura erin slaagt om de facetten van een man op de voordeligste manier te interpreteren.

Kopnoten:
Lotus
Limoen
Viooltjesblad
Hartnoten:
Vetiver
Witte bossen
Sandelhout
Basisnoten:
Teakhout
Honing
Ambra
muskus
Benzoë

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Bvlgari Man met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Lintioned1978 van 05. november 2014
Zeer goed

Wat een douchebeleving! VLGARI laat mijn huid weer opleven en geeft mij een heerlijk fris begin van de dag. De geur is echt uniek.

Commentaar Maxime van 12. augustus 2014
Zeer lekkere geur

Een zeer aangename geur die me goed bevallen ik had het als verjaardagscadeau gegeven en hij was er zo blij mee dat deze geur een blijvertje is ik raad deze geur aan voor mannen die een keer af willen stappen van de standaard geurtjes.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-54%1