Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De collectie Lancôme Crayon Khôl biedt een expressieve uitstraling. De eyeliner potloden overtuigen door hun kleurdiepte en hun langdurige en toch zeer zachte textuur. Dit irriteert de gevoelige huid rond de ogen niet en vermindert de druk die nodig is voor de toepassing. Hoewel het is ontworpen als een potlood, heeft de lead een bijna romig karakter. Dit maakt het gemakkelijk om te vervagen en wazig na het opnemen. Dit kan gebruikt worden om rokerige ogen of zachtere overgangen te creëren. Maar ook zeer precieze lijnen zijn mogelijk. Omdat de inkt al in één keer ondoorzichtig is, zijn frequente nabewerkingen en correcties niet meer nodig. Zelfs make-up beginners kunnen geweldige resultaten bereiken met de eyeliner potloden. Als hulpmiddel kan eerst de gewenste ooglidlijn met stippen worden geschetst. Deze kunnen wazig zijn met een fijn penseel of applicator om een lijn te vormen of gecombineerd voor een intenser resultaat. De waterdichte formuleringen zijn ook ideaal voor gebruik op de binnenste wimperlijn. Dit zorgt voor zeer gedefinieerde oogcontouren en laat de oogkleur stralen. Naast de klassieke kleuren werd hiervoor ook het Le Crayon Miracle ontwikkeld. De speciale grijs-witte tint brengt de glans van de ogen naar boven en opent het zicht. Plantaardige lipiden zorgen voor een bijzonder aangenaam draaggevoel en een goede oogtolerantie.
Als klassieke potloden met lood kan de Crayon Khôl desgewenst worden geslepen en zo altijd een consistent nauwkeurig resultaat leveren. Naast alledaagse producten voor make-up routines zoals betrouwbare eyeliner potloden, biedt Lancôme een breed scala aan decoratieve make-up, verzorging en geuren. Het Franse gezelschap, dat in het midden van de jaren zestig werd overgenomen door de schoonheidsgigant L'Oréal, bestaat sinds 1935. Een edele roos is het handelsmerk van het bedrijf dat vanaf 1952 de klassieke geur Trésor en o.a. de Nutrix crème heeft ontwikkeld. Lancôme-producten worden wereldwijd gewaardeerd om hun hoogwaardige en vaak innovatieve formules of productieprocessen.

Het design

De potloden van Lancôme Crayon Khôl zijn klassieke kohlpotloden met houtlood. Een deksel beschermt de punt tegen afbreken en vervuiling en tegelijkertijd andere producten tegen verkleuring. Indien nodig kan de pen worden geslepen met een conventionele cosmetische slijper. De penvorm heeft veel ergonomische voordelen en biedt veel controle bij het aanbrengen. Goudkleurige details vervolledigen het ontwerp, dat even praktisch als chic is. De bovenkant van de potloden toont de kleurnuance van de potloden, waardoor ze gemakkelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Het assortiment

In de reeks Lancôme Crayon Khôl zijn drie variaties te onderscheiden. De klassieke formuleringen, de waterdichte versies en het Le Crayon Miracle. Deze werd speciaal ontwikkeld voor gebruik op de binnenste wimperlijn van het onderste deksel. De lichtgrijze kleur doet de ogen groter en alerter lijken en zorgt zo voor een stralende uitstraling. De zachte textuur is verrijkt met plantaardige vetten en wordt daarom goed verdragen. De Waterproof collectie zorgt voor bijzonder langdurige en veeg- en waterdichte resultaten. Waterdicht 01 Raisin Noir is een klassiek zwart, terwijl Waterdicht 02 Chataîgne Brun is een gladder bruin. De turquoise Waterproof 07 Curacao Turquoise zorgt voor kleuraccenten. De langdurige textuur is ook ideaal voor zeer warm of nat weer en voor diverse activiteiten. De normale formulering is ook zeer romig en kan daarom ook direct na het aanbrengen worden gefineerd voor een rokerig effect. De klassiekers 01 Noir in het zwart en 02 Brun in het bruin worden aangevuld met verschillende trendnuances. Een vrij roodachtig bruin is 023 kastanje, terwijl 03 gris blauw is een blauwachtig grijs. 013 Zilver in zilver en 022 Brons zorgen voor metalen accenten. Ze kunnen ook worden gebruikt om alleen de binnenhoeken van de ogen te benadrukken om lichtreflecties te creëren.