Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Blend Collection

De geur +

Elegante geuren voor mannen en vrouwen

Wat in 2005 begon met een mannengeur in beperkte oplage die niet meer wordt geproduceerd, werd in 2014 voortgezet met een uniseksgeur. Davidoff Blend Collection werd meteen een ongelofelijk succes en eiste sindsdien bijna elk jaar een nieuwe geur. Om de hoge kwaliteit te garanderen, wordt voor elk van de Davidoff Blend Collection-geuren een andere parfumeur gekozen, waardoor er steeds nieuwe vrienden van de geurreeks worden gemaakt.

Leather Blend is leerachtig-houtig, Agar Blend is houtachtig-oriëntaals. De twee herengeuren Amber Blend en Wood Blend zijn kruidig-houtig en kruidig-lederachtig. Je zou kunnen denken dat hiermee de cirkel rond is, maar met het succes van Davidoff Blend Collection is het einde hopelijk nog niet in zicht. Elk van de geuren heeft zijn eigen kleur, waardoor het op het eerste gezicht makkelijk is om de verschillende aroma's te onderscheiden.

Hoe verschillend de geuren ook zijn, ze hebben één ding gemeen en dat is hun bovengemiddelde levensduur en sillage. Dit maakt de Davidoff Blend Collection geurserie de perfecte metgezel voor de hele dag, voor het hele jaar, voor alle gelegenheden. De hoogwaardige en veelzijdige eau de parfums zijn immers net zo geschikt voor vrije tijd als voor werk, voor een elegant diner 's avonds of voor een grootse entree.

Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten