Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Champion Energy

De geur +

Davidoff Kampioen Energie, de citroengeur van frisse mannen

Het parfum Kampioen Energie van Davidoff voor mannen is een energiegeur die durf, wilskracht, wilskracht, bereidheid, kracht, efficiëntie en succes uitdrukt. Een geur voor mannen met een sterk gevoel van zelfvertrouwen die alles aanpakken wat ze doen met de intentie om te winnen of succesvol te worden. Net als het origineel is ook deze geur de geur van een kampioen! Frisse, dynamische, dynamische, maskuline en kruidige aromatische Davidoff Champion Energy inspireert Kampioen Energie ook met een vleugje sensualiteit dat de geur en de drager een onweerstaanbare aantrekkingskracht geeft.

Het preludeert naar het boeket is de energieke topnoot als een frisse, verlichtende cocktail van grapefruit en bergamot. Met galbanum en verschillende verse specerijen in de hartnoot, ontwikkelt de geur krachtige en sensuele accords die het een originele twist geven. Het cederhout en eikenmos in de basis vervolledigen het boeket voor een lange tijd en maken het tot een aantrekkelijke, echte geurbeleving. Kampioen Energy van Davidoff presenteert zich als een originele, unieke, unieke, frisse, dynamische, energieke en onmiskenbare geur voor mannen die ook in het dagelijks leven kampioenen zijn of willen worden.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
Galbanum
Kruiden
Basisnoten:
Eikenmos
Ceder
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Champion Energy met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Coge1975
Top aftershave

Is echt een top after shave en ik vind de geur zelfs lekkerder dan de geur van het parfum dat ik ook heb.

Commentaar van Alre1977
FRISSS

Een echt aangename, lichte citrus-achtige geur. Niet te opdringerig en daardoor zeer geschikt voor alledaags gebruik. De fles vind ik wel grappig, maar is niet altijd even handig en erg opvallend. Maar het gaat natuurlijk om de geur en die is fantastisch!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.