Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Cool Water Tender Sea Rose

uitverkocht producten +

De geur +

Davidoff Cool Water Tender Zee Rose: De versbloemige flanker

Met Cool Water Tender Sea Rose, het traditionele huis rond Zino Davidoff presenteerde nog eens flank van de populaire "Cool Water Sea Rose" -reeks. Net als zijn voorgangers is Tender Sea Rose een limited edition damesparfum, geproduceerd voor Coty en in 2015 gelanceerd.

Zino Davidoff's bedrijf steunt in de eerste plaats op clear, ondubbelzinnige lijnen - kenmerken die ook in de geuren van het huis weerspiegeld worden. Lichte creaties vol transparantie en met duidelijke bloemenhints zijn daarom een must. In tegenstelling tot zijn grote zus - het vlaggenschip product "Cool Water Woman" - betovert de Sea Rose serie met haar loveliness: Het lijkt duidelijk meer teder dan haar beroemde voorganger, is vrolijker en speelser. Tender Sea Rose is ook blij met zijn bloemige transparantie en aangename frisheid: een ietwat harde, maar nooit bitter ogende pompelmoes is de opmaat. In de frisse, bloemige hartnoot roos en jasmijn zet je de toon voordat de geur met een aangename muskus noot zacht eindigt.

Kopnoten:
Grapefruit
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.