Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff Silver Shadow

uitverkocht producten +

De geur +

Davidoff Silver Shadow, de houtachtig-kruidige geur voor mannen

De man van vandaag streeft naar zelfrealisatie op alle gebieden van het leven. Zijn zelfverzekerde houding speelt een sleutelrol in het bereiken van zijn doelen. Davidoff Silver Shadow, een geur die onopvallend de natuurlijke autoriteit van zijn drager benadrukt waar dat nodig is, is een constante en discrete metgezel. Of het nu in een moderne whiskybar in Manhattan is of tijdens een waardige zakenlunch in een restaurant; of het nu tijdens een stijlvolle galaborrel in Berlijn is of tijdens een romantisch diner in Parijs: Davidoff Silver Shadow straalt met nonchalante elegantie in zowel zakelijke als privéomgevingen.

Davidoff Silver Shadow staat voor onafhankelijkheid en perfecte smaak; tegelijkertijd creëert de kruidig-tartelige geur met ceder in de topnoot en eikenmos in de basisnoot een authentieke uitstraling die de drager geloofwaardigheid verleent. In de hartnoot van Davidoff Silver Shadow voegen patchoeli en saffraan aardse, kenmerkende accenten toe, die stijlvol worden afgerond door de exotische geurcomponenten van bittere sinaasappel en koriander in de topnoot. Tot op de dag van vandaag wordt amber beschouwd als een van de meest waardevolle geuressences die de natuur heeft voortgebracht. De edele stof staat synoniem voor de mysterieuze verleiding die Davidoff Silver Shadow belooft. In combinatie met benzoë in de basisnoot ontvouwt zich een warme, ontspannen geursfeer.

Kopnoten:
Koriander
Ceder
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Patchoeli
Safran
Basisnoten:
Eikenmos
Amber
Benzoë
Parfümeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Silver Shadow met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Saintin68
Goede geur voor een goede prijs

Ik ken en gebruik Silver Shadow al langer. Zeer aangenaam maar niet opdringerig voor een goede prijs. Houdt lang aan en vervliegt niet zo snel. Ik werd al vaker gevraagd welke aftershave ik gebruik (ik heb een baard) ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten