Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff The Brilliant Game

De geur +

Een zoete mannengeur die verrast

De geur Davidoff The Brilliant Game dateert van 2015. Het wordt op de markt gebracht door Coty en trekt de aandacht met zijn fles. In de donkere fles zit een zoete, gastronomische geur die mannen verleidt om één of twee risico's te nemen.

Gemaakt door parfumeur Jacques Huclier, opent Davidoff The Brilliant Game met een topnoot van Americano cocktail. In de hartnoot stralen verse oranjebloesem en aromatische ceders hun aroma uit. De Sillage wordt afgerond door de tonkaboon, die ook zoet is.

We hebben bewust mannelijke en dominante akkoorden vermeden om precies deze zoete en smakelijke mannengeur te creëren. Vrienden van dergelijke zoete geuren vieren Davidoff The Brilliant Game sinds 2014, toen de parfumeur, met slechts een paar verschillende akkoorden, erin slaagde om iets heel bijzonders te creëren, een geur die mannen letterlijk naar een hoger niveau brengt en hen nieuwe risico's laat nemen en nieuwe dingen laat ervaren.

Maar Davidoff The Brilliant Game is geen geur die alleen in het casino gedragen kan worden. Het is een allrounder die zowel in de vrije tijd als op het werk gedragen kan worden en overtuigt door zijn lichte, maar toch waarneembare aanwezigheid.

Kopnoten:
Americano-Cocktail
Hartnoten:
Ceder
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Tonkaboon
Parfumeur:
Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.