Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Davidoff The Brilliant Game

De geur +

Een zoete mannengeur die verrast

De geur Davidoff The Brilliant Game werd gelanceerd in 2015. Het wordt op de markt gebracht door Coty en trekt de aandacht met zijn fles. De donkere fles bevat een zoete, gourmandgeur die mannen verleidt om een risico te nemen.

Gecreëerd door parfumeur Jacques Huclier, opent Davidoff The Brilliant Game met een topnoot van Americano cocktail. Frisse sinaasappelbloesem en aromatisch cederhout geven hun smaak af in de hartnoot. De sillage wordt afgerond door de al even zoete tonkaboon.

Mannelijke en dominante akkoorden werden bewust vermeden om juist deze zoete en gourmand mannengeur te creëren. Fans van zulke zoete geuren vieren Davidoff The Brilliant Game al sinds 2014, want de parfumeur is erin geslaagd om met slechts een paar verschillende akkoorden iets heel bijzonders te creëren, een geur die mannen letterlijk naar een hoger niveau tilt en hen nieuwe risico's laat nemen en nieuwe dingen laat ervaren.

Maar Davidoff The Brilliant Game is geen geur die alleen in een casino gedragen kan worden. Het is een allrounder die zowel in de vrije tijd als op het werk kan worden gedragen en indruk maakt met zijn lichte maar waarneembare aanwezigheid.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten