Een geur als een frisse zeebries: Giorgio Armani Acqua di Gi= Femme.

De vrouwengeur Giorgio Armani Acqua di Gio Femme is geïnspireerd door de frisse zeelucht en het gevoel blootsvoets over een paradijselijk zandstrand te lopen terwijl exotische bloemen de huid raken. De Giorgio Armani Acqua di Gio Femme geur combineert maritieme lichtheid en de elegantie van bloemenaroma's in een vrouwelijke geursamenstelling.
In de topnoot van Giorgio Armani Acqua di Gio Femme, ananas, pioen en viool mengen tot een fruitige mediterrane geur te creëren. Het bloemig-aquatische karakter van de vrouwelijke vrouwengeur wordt versterkt door de hartnoot van fresia, lelie van de vallei en jasmijn, die een perfecte harmonie van delicate en sensuele nuances creëert.
De compositie van Giorgio Armani Acqua di Gio Femme wordt gecompleteerd door de uiteindelijke aroma's van amber, muskus en sandelhout, die er zeer warm uitzien. Als speciaal accent mengen de zoete noten van peer zich met het parfum van Giorgio Armani Acqua di Giò en combineren de resterende frisse bloemen en fruitige en sprankelende componenten.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het parfum Acqua di Gio Femme kan worden gezien als een liefdesverklaring aan het Italiaanse huis van het label Giorgio Armani en is ook de bijpassende tegenhanger van de mannengeur Acqua die Gió. De elegante geur is ideaal voor zelfbewuste en moderne vrouwen die hun persoonlijke stijl en sereniteit willen onderstrepen met parfum.
alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Acqua di Gio Femme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Prachtig!
Een prachtige geur die mijn vrouw al meer dan 15 jaar gebruikt. Pas bij elke gelegenheid en heeft de juiste mix tussen sportief fris en bloemig zoet. Altijd weer!

Een geur die naar vakanties ruikt: Giorgio Armani Acqua di Giò Femme, gemaakt door Alberto Morillas.

De neus achter de vrouwengeur Giorgio Armani Acqua di Gio Femme is die van Alberto Morillas, een van 's werelds grootste parfumeurs. Morillas werd geboren in 1950 in de Spaanse stad Sevilla en studeerde kunst aan de Academie voor Schone Kunsten in Genève. Tijdens zijn studie aan de Academie besloot hij parfumeur te worden. Hij werd geïnspireerd toen hij door het modeblad "Vogue" bladerde.
Daar zag hij een interview met parfumlegende Jean-Paul Guerlain, waarin hij sprak over zijn creatie, de mannengeur "Vetiver". Deze ervaring leidde ertoe dat Alberto Morillas een parfumeur werd. Hij hoopte op zijn geluk en paste zich gewoon aan bij de Zwitserse parfumfabrikant Firmenich. Hij kreeg meteen een baan en werkte vanaf dat moment als wetenschapper in het laboratorium.
De maker van Giorgio Armani Acqua di Gio Femme omschrijft zichzelf als een autodidact die voornamelijk zijn eigen kennis van de parfumeriekunst heeft verworven. Zijn enthousiasme drijft hem ertoe om zichzelf al snel de kennis bij te brengen die een parfumeur nodig heeft. Alberto Morillas maakte zijn eerste eigen parfum, amper drie jaar nadat hij bij Firmenich kwam. Sindsdien heeft hij vele beroemde geuren gecreëerd, waaronder Daisy voor Marc Jacobs, Flower voor Kenzo, Boelgari Omnia, Tommy voor Tommy Hilfiger en Valentina voor Valentino.
Maar zijn bekendste parfumcreatie is waarschijnlijk CK One van Calvin Klein, dat in 1994 als eerste uniseks parfum verscheen. Zijn inspiratie voor CK One was de heldere en frisse geur van eau de Keulen uit zijn geboortestad Andalusië. Alberto Morillas heeft ongeveer twee jaar nodig om een nieuwe geur te creëren, omdat hij deze van wel 300 verschillende componenten creëert. In 2003 ontving Alberto Morillas ook de Prix Coty, een van de belangrijkste prijzen in de parfumindustrie, met Giorgio Armani Acqua di Gio Femme, een ander meesterwerk.

De fles van de Giorgio Armani Acqua di Gi= Femme: een geur verpakt in tijdloze elegantie

Het maritime-bloemige karakter van de vrouwengeur Giorgio Armani Acqua di Gio Femme wordt perfect onderstreept door de bijpassende fles. Het vrouwelijke parfum is verpakt in melkachtig zacht glas, dat licht turquoise glinstert en zo de associatie van droomstranden met kristalhelder water oproept. Een subtiel contrast hiervan is het gouden deksel, dat geacht wordt de warme zon weer te geven die boven het water opstijgt bij horizon.
Het kleuren past ook bij de ontspannen flair van het parfum en staat tegelijkertijd voor een verfrissende zeewind en de sereniteit waarmee mensen leven in Mediterraan Italië. Het algehele ontwerp van de fles van Giorgio Armani Acqua di Gio Femme lijkt op de moderne interpretatie van een tempelss uit de oudheid en is daarmee een eerbetoon aan Italië, het thuisland van Giorgio Armani.

Een droomstrand in de zuidelijke zeeën: de reclamecampagne voor Giorgio Armani Acqua di Giò Femme

De campagnefoto's en de video voor Giorgio Armani Acqua di Gio Femme tonen een blonde schoonheid in een pittoresk landschap aan zee. De geur werd opgericht in 1995 en de reclamecampagne dateert ook uit deze periode, maar het blijft fascineren met haar fascinerende beelden van het pittoreske en prachtige mediterrane landschap.
Het campagnegezicht voor Giorgio Armani Acqua di Gio Femme is het Duitse topmodel Diane Kruger, die nu ook succesvol is als actrice in Hollywood. Kruger belichaamt perfect de natuurlijke elegantie van Giorgio Armani Acqua di Gio Femme en vertegenwoordigt de moderne en zelfbewuste vrouw voor wie Giorgio Armani zijn geuren creëert.
Ter plekke voor de reclamecampagne maakt model Diane Kruger een tochtje op een zeilboot en koelt af in het verfrissende water van de kristalheldere oceaan. In andere foto's van de campagne werd het ook op het strand opgevoerd om de bloemig-aquatische geest van Giorgio Armani Acqua di Giò Femme vast te leggen. In de campagne is goed te herkennen dat het parfum is geïnspireerd door Giorgio Armani's vakantie op het eiland Pantelleria in de Italiaanse Middellandse Zee.
Het paradijselijke landschap van een fantastisch mooi eiland is ook te zien ter plekke en op de campagneplaatjes. De reclamecampagne geeft zo perfect uitdrukking aan deze ontspannen mediterrane levensstijl, maar ook aan het nobele en zeer vrouwelijke karakter van Giorgio Armani Acqua di Gio Femme.